Имам 3 ключа за колата нормални от тези които не са сгъваеми.
Купих си сгъваем ключ от автоморга , ходих на ключар и ми нарязаха ново перо , извадих имото от единия твърд ключ и си събрах сгъваем ключ с който си паля и карам вече 1 година, но с бутони които работят и свети лампичката като натисна но колата не го познава.
Искам да обуча дистанционното на въпросния сгъваем ключ за да заключвам отключвам колата с него и да ползвам функциите му.
Прочетох теми във форума в които е обяснен начина за обучение с двата ключа от които единия е на контакт, и другия начин само с 1 ключ , и третия начин през ваг ком където се адаптира нов ключ. Нито един от начините не работи.
Проверих че на ключа ми пише 434 мхц и един колега ми каза че понеже пасата ми бил от старите трябвало да съм с ключ на 433 мхц това вярно ли е ?
Въпрос номер две - Когато вляза в централното от вагком и дам адаптация, read 00 Save, и след това на 1 ви канал където трябва да ми даде Key programation или нещо от сорта ми изписва ERROR, което ме очудва и ме кара да си мисля че радио модула му е станало нещо и затова не иска да приеме сигнал от ключа ми?
Моля ви посъветвайте ме от къде да я хвана за да си обуча ключа.