Към ловците във форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 02 мар 2007 18:20

shenko написа:
prj57 написа:Я кажете, повече пернат или едър дивеч обичате да ловувате и какви с ви предпочитаният за оръжие?

аз не съм ловец ама, щом става дума за оръжия предпочитанията ми са към Глок 19С - сет и Берета - Томкет mhihi mhihi mhihi

А имаш ли някой от изброените или си ги пробвал?

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Пет 02 мар 2007 18:51

prj57 написа:
shenko написа:
prj57 написа:Я кажете, повече пернат или едър дивеч обичате да ловувате и какви с ви предпочитаният за оръжие?

аз не съм ловец ама, щом става дума за оръжия предпочитанията ми са към Глок 19С - сет и Берета - Томкет mhihi mhihi mhihi

А имаш ли някой от изброените или си ги пробвал?

Това са пистолети. Нямат нищо общо с ловното оръжие!
Изображение Beretta Tomcat

Изображение Glok 19C

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 02 мар 2007 19:31

На мене нема нужда ми показваш аз има 19С :wink:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Съб 03 мар 2007 3:02

пернат кацнал на едър е любима комбинация...

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Съб 03 мар 2007 9:17

имам ги и двете :), вярно нямат нищо общо с лова ама стана дума за оръжия :)

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Съб 03 мар 2007 15:22

С бащата предпочитаме едър дивеч, понеже нямаме куче за повечето пернати, а да ходиш с километри из полето не си е работа :wink:

Имам 16ка и 12ка магнум, 308 Win карабина, Глока и една Лама 38 (почти винаги си нося пистолета като сме за едър дивеч)

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Съб 03 мар 2007 17:40

Защо ти е пистолета? ако те нападне прасе да го убиеш? Едва ли да постигнеш ефект с пистолета. Аз веднъж си взех моя и съжалявам. Не стига, че трябваше да нося пушката, раницата и ботушите, които толкова много кал баха полепили, че бяха станали 70 номер ами и пистолета ми тежеше и ми убиваше на подмишницата.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 03 мар 2007 19:35

Andrian_VT написа:Защо ти е пистолета? ако те нападне прасе да го убиеш? Едва ли да постигнеш ефект с пистолета. Аз веднъж си взех моя и съжалявам. Не стига, че трябваше да нося пушката, раницата и ботушите, които толкова много кал баха полепили, че бяха станали 70 номер ами и пистолета ми тежеше и ми убиваше на подмишницата.

в някои страни и за някои живони е задължиелно да носиш пстолет по време на лов ;)

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Съб 03 мар 2007 20:25

Дай по-подробно инфо.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 03 мар 2007 21:20

Andrian_VT написа:Дай по-подробно инфо.

ами почти съм сигурен, че при лов с лък, е задължително да носиш пистолет за да можеш да доубиеш дивеча.....само че понеже тука не е разрешен лова с лък, предполагам че се отнася за други страни но не знам кои.ако греша, моля някой да ме поправи ;)

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Нед 04 мар 2007 0:28

Andrian_VT написа:Защо ти е пистолета? ако те нападне прасе да го убиеш? Едва ли да постигнеш ефект с пистолета. Аз веднъж си взех моя и съжалявам. Не стига, че трябваше да нося пушката, раницата и ботушите, които толкова много кал баха полепили, че бяха станали 70 номер ами и пистолета ми тежеше и ми убиваше на подмишницата.

На един лов братовчед ми довърши едно прасе с неговото CZ 75B, аз не бях до него, ма като го слушах в гората беше интересно :lol:

БУМ........ БУМ.....................................БУМ.......БУМ................
бум-бум-бум-бум-бум :lol:

Аз нямам проблеми с носенето, но пък за сметка на тва елека ми е номер 1 :wink: Половината ми екипировка е на US Army, бащата я купи като беше в Корея.... та въпросния елек е измислен идеално, има около 20 джоба и за всичко си има място и пасва перфектно, патрони, палнители, нож (моя го нося на рамото, насочен с дръжката надолу)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 04 мар 2007 7:33

prj57 написа:

На един лов братовчед ми довърши едно прасе с неговото CZ 75B, аз не бях до него, ма като го слушах в гората беше интересно :lol:

БУМ........ БУМ.....................................БУМ.......БУМ................

Аз нямам проблеми с носенето, но пък за сметка на тва елека ми е номер 1 :wink: Половината ми екипировка е на US Army, бащата я купи като беше в Корея.... та въпросния елек е измислен идеално, има около 20 джоба и за всичко си има място и пасва перфектно, патрони, палнители, нож (моя го нося на рамото, насочен с дръжката надолу)

бах мамаму, ще избЕгам ако те срещна в гората :lol: :lol: а лицето мажеш ли си с боички :wink:
Delta Force :wink:

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Нед 04 мар 2007 9:26

бате Гойко написа:
prj57 написа:

бах мамаму, ще избЕгам ако те срещна в гората :lol: :lol: а лицето мажеш ли си с боички :wink:
Delta Force :wink:

Не, ма си имам 4 бр. качулки за тая цел (2 зелени 2 черни) :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 04 мар 2007 9:33

е тия и аз ги имам, с козирки, без козирки......
м/у другото скоро си взех една шапка на Хиллман, много съм доволен, препоръчвам я ха който си търси шапка ;)
Изображение
Изображение
http://www.hillman.bg/show_product.php? ... gory_id=25

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Нед 04 мар 2007 21:41

Не ти говоря за такива качулки :lol:

Мойте са тип - по-затворени :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”