Passat B7 - подобрения и обща информация за модела
Re: Passat B7 - тунинг, подобрения, ремонти
Колеги, някой да е слагал багажник на тавана ? Двоумя се между оригинални греди или Thule wingbar edge ! Става въпрос за комби варианта! Ако някой има нека даде мнение!
На 79 страница може да видиш, този сет напречни греди и багажник се продават , че минах на 600литров , ако имаш интерес пиши. Ползвани веднъж и са страхотни но не побират багажа на малките, а целта беше да събирам и двойната количка в бокса, но ми подариха такъв който за малко не я събра и ставаше само за 5 сака 300литра общо
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=45&t=480439

Последна промяна от DoH_KuXoT на Чет 01 авг 2019 10:23, променено общо 1 път.
брях, как изглежда 800 литров бокс :))
Аз возя 450 литров, 184 x 89 x 37 cm и доста събира. Гредите са ми лидълски още от предишната кола.
Аз возя 450 литров, 184 x 89 x 37 cm и доста събира. Гредите са ми лидълски още от предишната кола.
DoH_KuXoT написа:На 79 страница може да видиш, този сет напречни греди и багажник се продават , че минах на 800литров , ако имаш интерес пиши. Ползвани веднъж и са страхотни но не побират багажа на малките, а целта беше да събирам и двойната количка в бокса, но ми подариха такъв който за малко не я събра и ставаше само за 5 сака 300литра общо
Може ли да наснимаш 800литровия как седи ?

DoH_KuXoT написа:На 79 страница може да видиш, този сет напречни греди и багажник се продават , че минах на 800литров , ако имаш интерес пиши. Ползвани веднъж и са страхотни но не побират багажа на малките, а целта беше да събирам и двойната количка в бокса, но ми подариха такъв който за малко не я събра и ставаше само за 5 сака 300литра общо
Мерси колега !
И аз мисля за по голяма кутия, поне 480 литра!
Правописна грешка 600л , модела е THULE 629901, снимки още нямам че не съм го ползвал още
Аз съм с Thule Wingbar 961 и захвати Thule 757. Не са като Wingbar edge, защото не слизат на нивото на надлъжните греди, а стоят отгоре, но това е въпрос на вкус. За мен беше по-практичният вариант. Доволен съм и нямам оплаквания. Слагал съм и автобокс, и стойки за велосипеди, и съм доволен. Кара се спокойно 130км/ч на магистралата.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Аз имах оригинални греди, адски боклук са, не се заключват и над 80кмч в колата не се живее от шум. Продадох ги експресно.
Сложих Thule Wingbar Edge, който въобще не свалям, чува се лек шум над 180кмч но нищо особено.
Единствения проблем им е, че задната греда е малко по-къса от предната и не може да сложиш много широк куфар. Например LEV UP CUBE 470 не става...
Сложих Thule Wingbar Edge, който въобще не свалям, чува се лек шум над 180кмч но нищо особено.
Единствения проблем им е, че задната греда е малко по-къса от предната и не може да сложиш много широк куфар. Например LEV UP CUBE 470 не става...
т.е. куфар над 78 см в ширина не става на Пасат комби с thule wingbar edge?
питам, защото обмислям такива греди, точно заради възможността да ги карам постоянно
питам, защото обмислям такива греди, точно заради възможността да ги карам постоянно
Тези от лидъл ги ъпгрейдват с лента отдолу , при мен с куфара до 140км/ч не шумят, има едно леко просвирване точно на 80км/ч като намалявам по тунелите. Но нямам други странични шумове.
Да, моите също са с лента и са сравнително ОК... то като сложиш куфара е все тая. Но много стърчат и повдигат. В гаража като съм с куфара минавам на милиметър. Днес пак закачих леко. Заключването е пълна парлама.
Докато Edge са доста прибрани и снижени и стават за постоянно возене. А аз в началото както си мислех, че ще го ползвам тоя куфар един-два пъти в годината ... доста си го ползвам.
Докато Edge са доста прибрани и снижени и стават за постоянно возене. А аз в началото както си мислех, че ще го ползвам тоя куфар един-два пъти в годината ... доста си го ползвам.
Здравейте!
Вече ми е време да сменям ремъци, водна помпа, ролки и тн. Плюс, че си е време за смяна на масла и филтри. Първоначално бях сигурен, че искам да ги сменям в Порше, но после започнах малкода се разколебавам, като чета коментарите за фрапантно големи ценови разлики. Струва ли си да ги сменя там? Или да търся от някъде (къде?) да си купя оригинални части и да ходя при друг майстор? Или да се доверя, че майсторът ми ще вземе каквото трябва и ще го монтира като хората? Колата е Б7 Variant 2.0tdi 170hp
Вече ми е време да сменям ремъци, водна помпа, ролки и тн. Плюс, че си е време за смяна на масла и филтри. Първоначално бях сигурен, че искам да ги сменям в Порше, но после започнах малкода се разколебавам, като чета коментарите за фрапантно големи ценови разлики. Струва ли си да ги сменя там? Или да търся от някъде (къде?) да си купя оригинални части и да ходя при друг майстор? Или да се доверя, че майсторът ми ще вземе каквото трябва и ще го монтира като хората? Колата е Б7 Variant 2.0tdi 170hp
Смени ги при някой от форумните сервизи.
Колеги, може ли някой да ми препоръча хубав видео регистратор и да ми препопъчате къде могат да ми го "инсталират" ? Омръзна ми с малоумните шофьори в София...
Колеги, може ли някой да ми препоръча хубав видео регистратор и да ми препопъчате къде могат да ми го "инсталират" ? Омръзна ми с малоумните шофьори в София...
-
- Автомобил: Skoda Octavia III
- Двигател: CLHA 2014
Netasq написа:Смени ги при някой от форумните сервизи.
AZDOME M06
- krasimir.rilski
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFGB
А някакъв видеорегистратор на 360 да снима. Аман от шофьори и паркировачи.