Аз броните и лайсните ги минах с черен Decorator и като видя някъде, че се люпи, с четката коригирам... Кофти, че няма да имам възможност и тази година да посетя събора на Узана, иначе можеше заедно да тръгнем. Живот и здраве, догодина.. Ако още се организира събора и Пасата е още сред живите.
При мен, бако вече беше осрал броните с черен спрей и затова ползвах Декоратора.. Щеше да играе пистолета, ако не го беше направил това. Иначе, ако пак не са окосили ливадите на Узана, както миналата година, може и да не се виждат забележките. Не знам за присъствалите тогава, но мен много ме издразни, хем че успях само на снимков материал да разгледам какво е било. Догодина, успея ли да ида, задължително с тримера в багажника!
Боядисване на броните само структура и то с компресор,че на спрей не държи.И при мен е така.Пробвал съм какви ли не спрейчета,нищо не държи повече от 6 месеца...
Аз на 2-ката абсолютно всички черни пластмаси ги минах на едра шкурка,после с по-фина докато залича деругите и шприц. Преди това с пластификатор уж да държи шприца и накрая черен спрей за брони на боди.При мен бяха в плачевно състояние и нямаше как да им запазя заводското състояние. Иначе на 3-ката вече 6-та година държи спрея на боди,но вече взе да избледнява и искат освежаване,не знам защо при вас се люпи,явно не е подготвена основата от долу.
Явно при мен подготовката не е добре направена защото където е паднала боята се показва оригиналната структура на бронята иначе бояджията тогава каза че за пръв път пръскал със структора и не знаел как се подготвя каза че ползвал спрей на мотип
Преди малко ми отказаха степените на вентилаторчето за парното само 4степен работи от доста време прави проблем да работи само на 4степен но като загасиш колата и я запалиш се оправяше но явно вече умря тотално та въпроса ми е кое от двете трябва да се смени от снимките
продукт-съпротивление-вентилатор-за-вътрешно-пространство-dew001tt-thermotec-номер-11062-4235210.jpg (29.95 KиБ) Видяна 4291 пъти
ключ+за+вентилатор,+отопление%2F+въздух+FEBI+BILSTEIN+14076+VW+Golf+2+(19E,1G1)+1.8+GTI+imagefull-1748416316.jpg (57.35 KиБ) Видяна 4291 пъти
Според мен е второто но все пак искам да попитам за да съм на 100% сигурен
Днес смених съпротивлението на вентилаторчето и си заработи като пе ли духа по силно от преди мислех да взема ново но като знам какви боклуци са реших да е втора употреба от пасат б3 взех си и резервно вентилаторче да си имам за всеки случай