В багажника ми влиза вода
В багажника ми влиза вода
точно сега забелязах че в багажника ми е влажно около резервната гума.няма вода но е влажно.мисля че влиза откъм левия стоп.преди да сваля стопа искам да потитам какво да го правя и дали е то там или някаде от друго място
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз имах същия проблем - оказа се уплътнението около ключалката на багажника. От там влизаше вода и се стичаше точно към левия стоп. Свалих пластмасата с лампите за номера и ключалката, намазах с черен силикон и от 6 месеца нямам никакъв проблем.
Последна промяна от tr0ll на Съб 03 мар 2007 19:52, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
tr0ll написа:И аз имах същия проблем - оказа се уплътнението около ключалката на багажника. От там влизаше вода и се стичаше точно към левия стоп. Свалих пластмасата с лампите за номера и ключалката, намазах с черен силикон и от 6 месеца нямам никакъв проблем проблем.
Обикновено тече точно от там, където се събират двата края на уплътнението(при ключалката)

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Не след дълго днес рещих да се заема с проблема
.
Свалих стоповете си , след това си взех от онези оплътнения за прозорците с дървена дограма и ги залепих на ламарините ...след това си закачих обратно стопчетата и ги затегнах
.
Измих колата и чудо !
Една капка нямаше в багажника ... работата е за 20мин. точно и да поясна че е хубаво гадорийте дето са се натрупали под стоповете да се почистят добре защото пречат на оплътненията.
Със здраве!

Свалих стоповете си , след това си взех от онези оплътнения за прозорците с дървена дограма и ги залепих на ламарините ...след това си закачих обратно стопчетата и ги затегнах

Измих колата и чудо !
Една капка нямаше в багажника ... работата е за 20мин. точно и да поясна че е хубаво гадорийте дето са се натрупали под стоповете да се почистят добре защото пречат на оплътненията.
Със здраве!
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
kav4o написа:amsterdam написа:При мен се беше извадило маркучето за вода на задната чистачка и отам ми течеше ...
И при мен май беше това щото изведнъж ми намаля течноста и в багажника беше доста мокро
Малко ОФФ обаче аз миналата зима карах с леден блок в багажника заради това... сипвах по 4 литра вода на ден за да "отпуша задната пръскалка" но тогава бях млад джадай ... не ползвах багажника и един ден

Така де оправи се след 1 месец топло време.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”