Голф 3 1.6 АЕК 1995 .Въпрос за П - образен профил по ширината на купето.Май направих беля?
- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Голф 3 1.6 АЕК 1995 .Въпрос за П - образен профил по ширината на купето.Май направих беля?
Здравейте колеги и колежки.Предварително искам да ви се извиня за тъпия въпрос който ще ви задам.Имам Голф 3 1995 година АЕК мотора и вчера без да искам му ударих пода и се оказа,че съм изкъртил П - образния профил,който се намира под краката на задните пасажери и е над тръбата на едно от гърнетата.Надявам се да сте ме разбрали за кое имам предвид.А ако не,довечера ще го снимам.Въпросът ми ,колкото и глупав да е ,мога ли да карам без въпростното нещо или да отида да му заварят шпилките и да го хвана с гайките.Не съм стиснат и ако кажете,че не е само щит на тръбата на генерацията,но пази купето от усукване,още утре отивам в сервиз.Благодаря ви 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Голф 3 1.6 АЕК 1995 .Въпрос за П - образен профил по ширината на купето.Май направих беля?
На черния голф го закачих в един камък и без него карах 2-3 години.Нищо му нямаше,по-скоро е да пази гърнето ако се откачи да не се влачи по земята 

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Re: Голф 3 1.6 АЕК 1995 .Въпрос за П - образен профил по ширината на купето.Май направих беля?
Мерси,братле.Не спрях да я мисля,тази пущина,докато бях на работа.То и без друго другата седмица ще сменям крайното гърне и тогава ще ги накарам да я монтират