кво може да му се барне на тоя двигател ?

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
barz_i_iarosten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот barz_i_iarosten » Нед 04 мар 2007 10:47

rusiq_24 написа:Айде и аз да се включа тук.А някой помисли ли че след трансплантацията от КР пак няма да върви като КР заради ужасно дългата си скоростна кутия и нещата стават прекалено много и според мен не си заслужава.По добре да се продаде и да се вземе друга или някакви други промени по мотора-шлайф,полир,олекотяване,спортен вал,колектори и мн.други :wink:

някой може ли да обясни за този спортен вал и за какви колектори става въпрос , че май тва е най одачно ...

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Нед 04 мар 2007 10:58

Не съм писал и аз,но ще се включа,не се занимавай с тоя двигател,няма много смисъл и ще набиеш адските пари,търси си АБФ мотор,заради оптимизираната инжекция,скорости от КР,стават ма са маслко кекави 2Y,това е от мен,ако търсиш мотор търси цял,да не разглобен и с всичко към него:помпи,инсталация,че после ще береш ядове откъм пари!
Ако те кефи този голф го гласи,ако не,купувай нещо 16В,там истината,убедих се вече! :wink:

barz_i_iarosten
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот barz_i_iarosten » Нед 04 мар 2007 11:17

sin orel C20XE написа:Не съм писал и аз,но ще се включа,не се занимавай с тоя двигател,няма много смисъл и ще набиеш адските пари,търси си АБФ мотор,заради оптимизираната инжекция,скорости от КР,стават ма са маслко кекави 2Y,това е от мен,ако търсиш мотор търси цял,да не разглобен и с всичко към него:помпи,инсталация,че после ще береш ядове откъм пари!
Ако те кефи този голф го гласи,ако не,купувай нещо 16В,там истината,убедих се вече! :wink:

ABF-to не е ли 16в ?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 04 мар 2007 11:24

е :wink:

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Нед 04 мар 2007 11:28

barz_i_iarosten написа:
sin orel C20XE написа:Не съм писал и аз,но ще се включа,не се занимавай с тоя двигател,няма много смисъл и ще набиеш адските пари,търси си АБФ мотор,заради оптимизираната инжекция,скорости от КР,стават ма са маслко кекави 2Y,това е от мен,ако търсиш мотор търси цял,да не разглобен и с всичко към него:помпи,инсталация,че после ще береш ядове откъм пари!

ABF-to не е ли 16в ?

Да 16В,ако търсиш нещо гледай да е това,има слаган на Г2!

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Нед 04 мар 2007 12:05

Ludia написа:е :wink:

spam абе луд ти да не стана синоптик бре mhihi spam

А по темата колега има и доста вариянти в които и този мотор може да се накара да тръгне и то доста добре всичко си зависи със какъв бюджет разполагаш нали знаеш че невъзможни неща няма :wink:

Върни се в “Силов тунинг”