stefan4o написа:l
С радост ще те отърва от моя Нексен ако имаш желание

stefan4o написа:l
hooligan_sk написа:Моето впечатление е, че изостаналите бройки са на по-ниска цена, не на по-висока. Гаси спекулантите съзря ти с гуми по 70-80лв.
Burner_inc написа:И като платиш 20-30 лв. повече за една гума светът ли ще свърши? Големи конспирации и схеми за 20-30 лв. Това е просто една евтина гума, не апартамент или къща да го мисли човек толкова...
stefan4o написа:Аз съм купувал гума преди месец. Единичка, размер 205-55-16, дадоха си ми я на стандартната цена. Ако говорим за кварталния гумаджия - там може и да ти поиска повече с предтекст "Какво ще я правя другата".
stefan4o написа:Мерси, колега. Имам познат, който работи в сервиза им. Днес ще отскоча да видя Гуд Иър 9-ката, цената ми харесва...н...
едит: обадих се, но с куриерска услуга ще ми легнат като нов дот Бриджстоун, ще ги пропусна ;)
powerade написа:stefan4o написа:Мерси, колега. Имам познат, който работи в сервиза им. Днес ще отскоча да видя Гуд Иър 9-ката, цената ми харесва...н...
едит: обадих се, но с куриерска услуга ще ми легнат като нов дот Бриджстоун, ще ги пропусна ;)
Колега и Мотоексперт и Аутобокс имат обекти в Стара Загора. Специално Аутобокс са ми пращали гуми(стар дот) до избран от мен техен обект без да се оскъпява гумата и с 1 стотинка :) В Аутобокс има Гудиярите, звънни там, ако си звънял в Мотоексперт :)
Burner_inc написа:Работата е, че гумата е просто нормален консуматив и като си купуваш гуми не прекарваш една безсънна нощ мислейки си " Ако другата година срежа една гума, дали ще мога да си купя същата на същата цена или ще ми я продадат с 30 лв. по-скъпо".
hooligan_sk написа:В този размер и клас гуми, не виждам как това, че Фулдата е по-стар модел е недостатък - при положение, че е познат и сполучлив вариант. Такъв фактор има смисъл, ако купуваш UHP гума за 200+ лева парчето, но тук ми се струва дори обратното.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта