e това в кръгче
Към кои коли за по-честите атаки?
От пияници и наркомани няма спасение, каквото и да правиш. Работата е там, че организираните квартални джамбази (16-20 годишни), са пределно ясни на полицията кои са. Те се занимават от крадене на лайсни и емблеми до радио касетофони. Тук при нас, ежеседмично някой си брои парите за нов прозорец и радио. Е ... помислете си, защо се спират на кола джамбазите, в която демонстративно е оставена полицейска шапка на задното стъкло ... примерно.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Абе,колеги според мен е вероятно колите,които са стикер на клуба да са по-честа жертва на автоджамбазки набези,защото ако всеки крадец се замисли,за да си сложи съответния шофьор подобен стикер(на клуба) явно се грижи повече за колата си и съответно има и по-качествени неща в колата!!!А иначе малките кражби по автомобилите в 99% от случаите са извършени от ши**ни абстинентни наркомани,които грабят първото,което им се изправи пред очите без значение дали е с някакъв стикер(полицейски,на бул инс и тем подобни) или не!!!Поне аз така аз мисля!!!
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
da6o_amvr написа:ако всеки крадец се замисли
там е работата, че повечето са наркоманчета и хич не им се отдава мисленето. Имат една единствена мисъл - как да си купя днешната доза
Много ясно, че след като има най-много VW и Opel коли по улиците, ще се краде най-много от тях
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:musura написа:... а и факта, че халогените на Г3 се свалят с поглед ги прави явно предпочитана стока....
и огледалата на вектрите
Само където Голфа има малко повече неща за крадене и малко по-лесно се крадат.
Единственото "движение", което може да помогне е скачане върху ръчичките на наркоманчето.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”