Здравейте колеги, предстои ми покупка в следващите дни на товарен лек автомобил или малък бус. Ще се ползва за превозване на хранителни продукти. Като цяло все още не съм се спрял на конкретна марка, но днес пробвах едно Кади 1.9 TDI 2005 и вървеше доста прилично. Човека го дава за 4200 регистрирано и обслужено, като има и външни забележки. Ето и линк към обявата https://www.cars.bg/offer/5da4181089db6c29a93ebcb2
Също така се спрях на малко бусче Рено Трафик 1.9 DCI 2006. Хареса ми и се кара като лека кола, като цената му е 6500 и няма обява в нета. Може ли да ми препоръчате някой автомобил или да ме посъветвате както точно да гледам особено при кадито 1.9?
Съвет за покупка на баничарка/малък бус- спешно
- lyubomir.hristov1
- Автомобил:
- Двигател:
Съвет за покупка на баничарка/малък бус- спешно
Последна промяна от lyubomir.hristov1 на Сря 23 окт 2019 21:16, променено общо 1 път.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Търся товарен автомобил пикап
Уточнете и от кои години търсите автомобил?
Щото първата генерация Берлинго почти нема живи роднини.
Щото първата генерация Берлинго почти нема живи роднини.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Доблото отпреди 10тина години е кораво....непретенциозно и дървено но върщи работа..стига да намериш запазено и неизгнило...
- lyubomir.hristov1
- Автомобил:
- Двигател:
Съвет за покупка на автомобил. СПЕШНО!
Здравейте колеги, предстои ми покупка в следващите дни на товарен лек автомобил или малък бус. Ще се ползва за превозване на хранителни продукти. Като цяло все още не съм се спрял на конкретна марка, но днес пробвах едно Кади 1.9 TDI 2005 и вървеше доста прилично. Човека го дава за 4200 регистрирано и обслужено, като има и външни забележки. Ето и линк към обявата https://www.cars.bg/offer/5da4181089db6c29a93ebcb2
Също така се спрях на малко бусче Рено Трафик 1.9 DCI 2006. Хареса ми и се кара като лека кола, като цената му е 6500 и няма обява в нета. Може ли да ми препоръчате някой автомобил или да ме посъветвате както точно да гледам особено при кадито 1.9?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Двата автомобила нямат много общо.
Имам наблюдения върху Опел Виваро. Купен е 2007 година. Към момента е на 800к+.
Освен редовно обслужване,няма други ядове. Но пътува всяка седмица България Италия.
Имам наблюдения върху Опел Виваро. Купен е 2007 година. Към момента е на 800к+.
Освен редовно обслужване,няма други ядове. Но пътува всяка седмица България Италия.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за покупка на баничарка/малък бус- спешно
Виварото сто процента е с по големия двигател,такова ползвам за служебно и съм много доволен,но сравнение между кади и трафик не може да се прави-едното е бусче ,Кадито е нито рак нито риба
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”