днес, като минавах ГТП се оказва, че емисиите от леончето ми са яко над нормите и ако тези прегледи бяха със статут на истински и не бяхме примерно в БГ, освен, че нямаше да ги издържа, може би щяха да ме спрат и от движение. Това което успях да видя, че СО2 емисиите ми бяха около 3, а трябва да са под 0,3 единици . Имаше още 3 неща, които ми бяха над нормата в червено, а другите 4 явно бяха под нормата, защото бяха в зелено. И всичкото това измерване, беше само на газ, на бензин . . .
 . Според проверяващия, който дори леко се изнерви сам на себе си, "какви коли бил пускал и сме щели да видиме ние, до година, две, какво ще стане", съм с по лоши показатели, дори и от 15годишен дизел
 . Според проверяващия, който дори леко се изнерви сам на себе си, "какви коли бил пускал и сме щели да видиме ние, до година, две, какво ще стане", съм с по лоши показатели, дори и от 15годишен дизел   , което ме изненада.
 , което ме изненада. Какво мислите по въпроса с ГТП като цяло и какво е вашето мниение, защото моето е, че може би ако бяха реален контролиращ орган в държавата, може би 2/3 от барутарниците, дето ги караме, щяха да са без номера....а и другото, кой нормален човек, би карал кола без работещи спирачки примерно, защото това е единственото нещо, което според мен се гледа по тези пунктове и за другото си затварят очите, а иначе отчитат дейност, даже и камери снимат, и накрая, и едни 50 кинта взимат...

Сега всеки има възможността да се погрижи сам за себе си, ама някои сънародници все още са 30 г. назад.
 Сега всеки има възможността да се погрижи сам за себе си, ама някои сънародници все още са 30 г. назад.