Някой може ли да ми обясни защо така тъпо са ми орязани снимките?!?
какъв цифров фотоапарат?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Това е фотоапарата за тези пари Ixus 60 http://www.technopolis.bg/scatf.php?id=42&p=1&f=3680
ако искаш да е малък и елегантен с Li-Ion батерия ,а ако искаш малко по обемист и с батерий АА /за да си вземеш акумулаторни и да имаш резерв/ и с малко по-голям оптичен зуум 4х -Powershot A700 .[/url]
ако искаш да е малък и елегантен с Li-Ion батерия ,а ако искаш малко по обемист и с батерий АА /за да си вземеш акумулаторни и да имаш резерв/ и с малко по-голям оптичен зуум 4х -Powershot A700 .[/url]
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Лично аз възприемам Иксус-а като няква фешън изгъзица на Канон - целеви потребителски клас естествено - ако се интересувате повече от фотография , а не от това какъв статус ще имате чрез фотоапарата си - и другите Канони ще ви свършат работаStivi написа:Това е фотоапарата за тези пари Ixus 60 http://www.technopolis.bg/scatf.php?id=42&p=1&f=3680
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.photopavilion.com/?page=cata ... des-pane-0
Вземи си този. Mалко по-скъп е от Канон 710 ис, но има по-рязка оптика, 12х зуум, екран с по-добра резолюция, по-бърз е, по-светла оптика и още неща, включително и RAW формат на записване - това е некомпресиран формат, нещо сравнимо с филмов негатив, който подлежи на много дообработка и корекции, преди да си го запазиш в jpeg. Не, че ще го ползваш много, но е професионална формат и е хубаво да го има
Мои снимки можеш да видиш ТУК. Всички, преди ТАЗИ са снимани с Панасоник ФЗ 30, който по функции и възможности и е съизмерим с ФЗ 8
Вземи си този. Mалко по-скъп е от Канон 710 ис, но има по-рязка оптика, 12х зуум, екран с по-добра резолюция, по-бърз е, по-светла оптика и още неща, включително и RAW формат на записване - това е некомпресиран формат, нещо сравнимо с филмов негатив, който подлежи на много дообработка и корекции, преди да си го запазиш в jpeg. Не, че ще го ползваш много, но е професионална формат и е хубаво да го има
Мои снимки можеш да видиш ТУК. Всички, преди ТАЗИ са снимани с Панасоник ФЗ 30, който по функции и възможности и е съизмерим с ФЗ 8
Ето няколко от мен снимки. Апарата е Fuji S5100 и е вече на две години. 10х zoom и снима в RAW. Също така е с обикновени батерии АА, и с едни 2500mAh забравяш, че това нещо работи на ток
Panasonic-a дето колегата показа по-горе също е много готин апарат
В крайна сметка всички снимат хубаво, особено ако знаеш как да снимаш

Spunky написа:Ето няколко от мен снимки. Апарата е Fuji S5100 и е вече на две години. 10х zoom и снима в RAW. Също така е с обикновени батерии АА, и с едни 2500mAh забравяш, че това нещо работи на токPanasonic-a дето колегата показа по-горе също е много готин апарат
В крайна сметка всички снимат хубаво, особено ако знаеш как да снимаш
![]()
Човече снимките са уникални
Направо незнам какво да кажа. Бях се вече спрял на канона ( два модела А710 или IXUS 60 ) , но тези снимки ме разбиха тотално. Трябва да дадеш някой друг урок по фотография.- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.books.bg/Covers/Big/9546853801.jpg Ти купи първо апарата - после ето тази книжка е идеална за основните "хватки" в цифровата фотография 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”