Голф 3вакуумно централно - започна когато си иска да се заключва и отключва само без да спре.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
drdos
Автомобил: golf 3
Двигател: aft

Голф 3вакуумно централно - започна когато си иска да се заключва и отключва само без да спре.

Мнениеот drdos » Пет 08 ное 2019 8:51

Привет колеги. Някой ако може да даде съвет.Голф 3 вакуумно централно - започна когато си иска да се заключва и отключва само без да спре. Първо започна само да се заключва а сега влиза в безкраен цикъл. Обикновено става след като съм свалял джам или съм пускал авариики и като загася колата да изляза и примерно вдигна джама и пусна авариики и тогава го прави. Свалих кората на шоферската врата и като разчовърках снопа жици спря за няколко дена да го прави, после пак почна...не виждам скъсана жица а те са супер много жиците не знам кое да гледам и дали тук или другаде и дали е жица изобщо. И понеже не знам кога ще го направи тоя номер и да ида на електричар може да не го направи тогава. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?

salionito1
Автомобил: Bora
Двигател: AZD 2002

Re: Голф 3вакуумно централно - започна когато си иска да се заключва и отключва само без да спре.

Мнениеот salionito1 » Пет 08 ное 2019 9:45

Здрасти колега на паста б3 имах подобно нещо заключвам и той веднага отключва сам или- отключвам той заключава ,един майстор го запои нещо по платката която е до помпата. После 8 год. ползвах колата без проблем че и този след мен 2-3 години.

drdos

Re: Голф 3вакуумно централно - започна когато си иска да се заключва и отключва само без да спре.

Мнениеот drdos » Пет 08 ное 2019 17:03

Мерси колега значи ще търся електричар, аз поразрових около компресора но не видях платка там

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 08 ное 2019 17:33

Виж да няма протрити жици в гофрето между вратата и купето.

drdos

Мнениеот drdos » Пет 08 ное 2019 17:39

ми гледах ама гофрето пречи и не се вижда добре...принципно за там си помислих и аз... другото заподозряно място ако са жици беше лявото гофре на петата врата което беше скъсано ама смених целия сноп със такъв със здраво гофре и не помогна

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 08 ное 2019 17:58

stefan4o написа:Виж да няма протрити жици в гофрето между вратата и купето.

Не е задължително да са протрити или с изронена изолация. В мястото на огъване може да прекъснат нишките без видимо да е външно. Мерене на верига.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”