Голф 3вакуумно централно - започна когато си иска да се заключва и отключва само без да спре.
-
- Автомобил: golf 3
- Двигател: aft
Голф 3вакуумно централно - започна когато си иска да се заключва и отключва само без да спре.
Привет колеги. Някой ако може да даде съвет.Голф 3 вакуумно централно - започна когато си иска да се заключва и отключва само без да спре. Първо започна само да се заключва а сега влиза в безкраен цикъл. Обикновено става след като съм свалял джам или съм пускал авариики и като загася колата да изляза и примерно вдигна джама и пусна авариики и тогава го прави. Свалих кората на шоферската врата и като разчовърках снопа жици спря за няколко дена да го прави, после пак почна...не виждам скъсана жица а те са супер много жиците не знам кое да гледам и дали тук или другаде и дали е жица изобщо. И понеже не знам кога ще го направи тоя номер и да ида на електричар може да не го направи тогава. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?
-
- Автомобил: Bora
- Двигател: AZD 2002
Re: Голф 3вакуумно централно - започна когато си иска да се заключва и отключва само без да спре.
Здрасти колега на паста б3 имах подобно нещо заключвам и той веднага отключва сам или- отключвам той заключава ,един майстор го запои нещо по платката която е до помпата. После 8 год. ползвах колата без проблем че и този след мен 2-3 години.
-
Re: Голф 3вакуумно централно - започна когато си иска да се заключва и отключва само без да спре.
Мерси колега значи ще търся електричар, аз поразрових около компресора но не видях платка там
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Виж да няма протрити жици в гофрето между вратата и купето.
-
ми гледах ама гофрето пречи и не се вижда добре...принципно за там си помислих и аз... другото заподозряно място ако са жици беше лявото гофре на петата врата което беше скъсано ама смених целия сноп със такъв със здраво гофре и не помогна
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
stefan4o написа:Виж да няма протрити жици в гофрето между вратата и купето.
Не е задължително да са протрити или с изронена изолация. В мястото на огъване може да прекъснат нишките без видимо да е външно. Мерене на верига.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”