"Черен петък" в emag.bg
- stardreamer
 - Автомобил:
 - Двигател:

Re: "Черен петък" в emag.bg
Аа, ясно, значи имаме подраняващ черен петък. :)
Някои от предложенията на емаг за утре:
https://www.emag.bg/guide/black-friday-guide-2019

Някои от предложенията на емаг за утре:
https://www.emag.bg/guide/black-friday-guide-2019
- Каспър
 - Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
 - Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

От тези зарибяващи предложения много ми е чудно дали поне един човек ще успее да си купи нещо 
 Лаптоп за 200 лв. не звучи лошо, макар и супер слаб 
 Сигурен съм, че на петата минута след старта вече няма да е наличен.

Лаптоп за 200 лв. не звучи лошо, макар и супер слаб - 
				Mishonti
 - Автомобил: C220
 - Двигател: CDI 2007

Прав си, аз влязох на 10тата минута след старта и вече беше изчерпан  
 Не че ми трябваше, ама за 200лв щях да го взема да ми стои като външен хард диск  

Не че ми трябваше, ама за 200лв щях да го взема да ми стои като външен хард диск  
- 
				Georgi Vutov
 - Автомобил:
 - Двигател:

И тази година е било като предните. Миналата година мой познат пак така си еше харесал един лаптоп на доста по висока цена , но с много добро намаление.Чакал е на стендбай да пуснат сайта и каза , че още с пускането повечето продукти с добри намаления са биле изчерпани с пускането , което реално е невъзможно , защото за да се махне наличност първо трябва да се купи,потвърди и т.н
Хем колко пъти ги съдиха тия емаг за нелоялна конкуренция ли какво беше с не малки суми и пак продължават със същите номера. Явно печелят много , за да си позволят да плащат такива глоби.

Хем колко пъти ги съдиха тия емаг за нелоялна конкуренция ли какво беше с не малки суми и пак продължават със същите номера. Явно печелят много , за да си позволят да плащат такива глоби.
- 
				Mishonti

Georgi Vutov написа:....което реално е невъзможно...
Повярвай ми, възможно е.. 200 бройки точно за 2 минути с 2 клика и са заминали. И ти го казвам защото съм се възползвал от подобни намаления, когато ми е трябвало нещо и всичко е било ок. От 2013 пазаря от Емаг и никога не съм имал проблеми с нищо. Гаранции, връщане на стоки в срок и тн.
Дори сега на сайта има доста атрактивни оферти, които са все още налични.
Така че подобни приказки от хора, живеещи с мисли как навсякъде и всичко иска да ги лъже и мами, айде не.
Нищо лично към никой естествено. Просто факти.
- 
				Georgi Vutov
 - Автомобил:
 - Двигател:

В емаг далеч не са 2 клика , за да купиш стоката. 1 път съм купувал от там , не съм връщал , не съм давал за гаранция , така че отзиви за това не мога да дам. От чисто любопитство следях офертите които бяха пуснали предварително , че ще ги има.Ами дори праха за пране който въобще не е на някаква "оферта" с наличност 3 000 или 7 000 бройки не помня беше изчерпан за 0 време.Айде на някой друг. НЕ вярвам на тия , а и не познавам някой който да е успял да си вземе нещо на мноого изгодна цена оттам.Покрай това дето ги бяха глобили имаше хиляди мнения и нито 1 от някой който е успял да си вземе нещо , въпреки че са чакали само да пуснат сайта.Щом ти си успял , не вярвам да лъжеш или да правиш реклама , може би не е било чак на такава промоция или просто всичко опира до късмет явно.
п.п Ти си първия за който чувам , че е успял да вземе нещо от емаг на добра промоция

п.п Ти си първия за който чувам , че е успял да вземе нещо от емаг на добра промоция
- 
				Georgi Vutov
 - Автомобил:
 - Двигател:

Да не говорим , че повечето лаптопи примерно им са с мега завишена цена.Пример мога да ти дам с лаптопа Аcer Aspire ES1-433-36DC с i3 процесор и видео Intel HD graphics  

Толкова остаряло , че няма и накъде. Пуснат е с 41% процента намаление от 1483лв е на 861. Без да си правя труда да проверявам мога да ти кажа че това ама въобще не е реална цена 1500лв ха-ха.Въпреки това си направих труда специално за тези които като видят такова намеление и си казват "ехааа ей тва е намаление глей ко прай емага" , намерих същия лаптоп на поне 4-5 места с цена от 753лв до 799лв БЕЗ ПРОМОЦИЯ И НАМАЛЕНИЯ.
На скоро пак бяха пуснали един сет куфари с няква измислена марка намалени от 540лв на 160лв. Викам си тия куфари за 540лв ще са нещо добро въпреки , че не съм чувал марката. Разрових се из нета , може би повече от половин час , защото освен в емаг тая марка не мога и не мога да я намеря никъде.В крайна сметка намерих същия сет в някакъв магазин в Турция и като обърнах лирите в лева се оказа , че сета струва 120лв без промоция. Мерси

Толкова остаряло , че няма и накъде. Пуснат е с 41% процента намаление от 1483лв е на 861. Без да си правя труда да проверявам мога да ти кажа че това ама въобще не е реална цена 1500лв ха-ха.Въпреки това си направих труда специално за тези които като видят такова намеление и си казват "ехааа ей тва е намаление глей ко прай емага" , намерих същия лаптоп на поне 4-5 места с цена от 753лв до 799лв БЕЗ ПРОМОЦИЯ И НАМАЛЕНИЯ.На скоро пак бяха пуснали един сет куфари с няква измислена марка намалени от 540лв на 160лв. Викам си тия куфари за 540лв ще са нещо добро въпреки , че не съм чувал марката. Разрових се из нета , може би повече от половин час , защото освен в емаг тая марка не мога и не мога да я намеря никъде.В крайна сметка намерих същия сет в някакъв магазин в Турция и като обърнах лирите в лева се оказа , че сета струва 120лв без промоция. Мерси

- nikolay_ss
 - Автомобил: Touareg 7P6
 - Двигател:

По стечение на обстоятелствата, точно тази сутрин останах без монитор и естествено какъв друг ден да е днес освен черен петък.  

Има много заблуждаващи оферти, мониторът който мислех да вземам в емаг е 499лв намален, докато в други сайтове е 419лв без намаление. Обаче пък точно в емаг имаше друга оферта която ме накара да си сменя избора и реално поръчах от емаг монитор който на всички други места е с 150лв отгоре. Така че даже и без да се бърза могат да се хванат добри намаления, стига да има нещо конкретно което търсите.

Има много заблуждаващи оферти, мониторът който мислех да вземам в емаг е 499лв намален, докато в други сайтове е 419лв без намаление. Обаче пък точно в емаг имаше друга оферта която ме накара да си сменя избора и реално поръчах от емаг монитор който на всички други места е с 150лв отгоре. Така че даже и без да се бърза могат да се хванат добри намаления, стига да има нещо конкретно което търсите.
- 
				bongoo
 - Автомобил: Passat B8-5
 - Двигател: 150 TDI 7DSG

Според мен това е поредната мошенгия с цените.Разчитат на подготовката по истерията и на деня продават най-големите си боклуци на нормални цени.В България понятието 'черен петък" и "outlet" нямат нищо общо с изгодното пазаруване.

- 
				chriss
 - Автомобил: VW MK4
 - Двигател: ATD PD TDI

Емаг
ASUS RT-AC66U Black Diamond Dual-Band AC 1750
Реално изпращат и получавате по -новата версия .
125 лв е . Рутера е чудесен за тези пари .

ASUS RT-AC66U Black Diamond Dual-Band AC 1750
Реално изпращат и получавате по -новата версия .
125 лв е . Рутера е чудесен за тези пари .
- 
				Mishonti

И аз видях много завишени цени в Емаг, но единствено и само от търговци!
Гледайте добре коя стока кой я предлага, не бъркайте нещата.
Има много търговци (измислени), които си плащат и продават през Емаг. Главно те завишават изкуствено цените.

Гледайте добре коя стока кой я предлага, не бъркайте нещата.
Има много търговци (измислени), които си плащат и продават през Емаг. Главно те завишават изкуствено цените.
- 
				Mishonti

Тук офертата е добра  
  И все още има наличност:

И все още има наличност:- 
				phantom_
 - Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
 - Двигател: avf+m47

Аз поръчах една сушилня ето тая https://emagbg.page.link/6PTd Търсих я на сходна цена и  я намерих за най малко 1400,затова и я поръчах. Какво ще кажете?

- 
				drotomir
 - Автомобил:
 - Двигател:

Има и намаления реално , но трябва да си бърз , аз лично успях да си купя ссд диск 480 гб за 44 лева при цена навсякъде 120 лева , лаптопа хп гейминг с карта 1050 и ризен 5 3550 можех да го поръчам също на цена 861 лева но просто не ми трябваше имам 4 лаптопа у нас , разбира се бях пред екрана на първата секунда когато сайта стана активен и реално сега даже се чудя защо не го взех можех да го продам после за малко повече пари.

- stefan4o
 - Автомобил: VW Jetta
 - Двигател: PN 1990+KR 1987
 - Контакти:

Какъв диск ссд 480 си взе, колега? Цената е направо бомбастична.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”