Здравейте колеги харесал съм си един пасат цц,проверих го и всичко е реално но по снимки забелязах че няма ръчка за темпомат има ли начин да се сложи такъв помагайте
Последна промяна от stefanxadjia на Нед 08 дек 2019 10:05, променено общо 1 път.
Здравей колега, моят също няма и питах дали може да му се сложи. Дилърът каза, че няма проблем срещу около 250 евро и още 200 за труд (около 1:30 часа при цени в Германия). Това разбира се е обикновенният темпомат и не може да потдържа дистанция например. Това беше преди 3-4 години и в крайна сметка се отказах, защото тази екстра я използвам изключително рядко.
Може да се сложи. Аз съм правил тази процедура на моят Пасат 7. Възможностите са много. Аз избрах най-скъпата като отидох в Порше 500лв. оригинален сет ръчки в кашонче и кабелче. 40 лв пластмаса под волана(има разлика с темпомат и без) и 150 труд. общо 700лв с гаранция към Порше за извършената дейност и частите.
Освен ръчките се прекарва 1 кабел към комп. на колата. С диагностика, се разрешава тази опция и се прави адаптация в движение. Според информацията, която имам. Може да си го направиш и за доста по-малко пари. Tрябва ти човек вещ в тази материя и късмет модула под ръчките да позволява темпомат. Не са само ръчки необходими. При мен го позволяваше заводският на колата. В момента има коли бол на части. Ръчките се намират за 150-250 лв.
Vlad777 написа:Passat CC започва от 2008 г. и чак до наши дни... мислиш ли, че са еднакви?
След като 2 пъти беше отбелязано, че темата не отговаря на правилата и предвид, че не е написано за кой точно пасат цц става дума, темата е безполезна за форума.