След смяна вътрях на ръка и марките си дойдаха на мястото. Синхронизацията беше - 3.3 след смяната и я докара до +0.5 с VCDS. пали си идеално. Вчера намерих че една вакумна тръбичка пластмасова беше с огромна дупка. Точно скрита зад една метална скоба на въздушния филтър която там държи два абела и две вакууни тръбички. Срязала се е от триене и вибрации проверете си го това и вие защото едната тръбичка беше срязана а другата е леко изядена но цяла. Всичко го проверих захерметичност оправих надупчената тръбичка но няма ефект все така зле е . Махнах пак на турбото тръбата за свежия въздух проверих N75 (вече съм го сменял него преди 4 години) , тръбиката към топката резервоар за вакуум е
ок .Клапана за гасене не е счупен него го гледах още преди коляното му е здраво и пружината работи. Той как трябва да е при работещ двигател - в отпуснато състояние или под силата на вакуума. В шах и мат съм PD инжекторите са си с идеални стойности. Нещо електрически го усещам сякаш не дава газ или има парцал в тръбите с въздуха. Много тъпо точно след ремонта такива неща. МАФ сензора съм сменял също преди 4 години с оригинален. Дали може някой сензор да прави тази мизерия. Температурния също съм сменял отзад на двигателя. Такова чудо не знам

И ако може стига с тва че едва ли не ако питаме за помощ то изобщо не разбираме нищо. Ако някой си мисли че не може да му дойде проблем който не може да реши - много се лъже. До сега какво ли не всичко без проблеми съм оправял или просто сменял части които се износват, но тва просто е странно, а ремък на този модел съм сненял 5 пъти и не мисля че груба грешка по смяната но не се знае никога. Дали може да е помпата в резервоара да не подава гориво примерно но защо точно сега да стане тва