Как се свалят тапети за баня
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Как се свалят тапети за баня
Искам да сваля тапетите в банята. С драскане е много трудно и бавно. Та въпроса ми е има ли бнякакъв препаратс който да ги напръскам /намжа и да се отлепят цели?
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
След като не пропускат вода, няма как препарата да мине през тях и да стигне до стената, нали така?
Има едно чудо, нарича се Терминатор - продават го в ламаринени шишенца със черепи и кости по тях
по принцип го дават за сваляне на стар латекс от врати и дограма, направо го разтваря, ужасно е ефективно, може би трябва да пробваш с него...

Има едно чудо, нарича се Терминатор - продават го в ламаринени шишенца със черепи и кости по тях

Plamen_VR6 написа:След като не пропускат вода, няма как препарата да мине през тях и да стигне до стената, нали така?![]()
Има едно чудо, нарича се Терминатор - продават го в ламаринени шишенца със черепи и кости по тяхпо принцип го дават за сваляне на стар латекс от врати и дограма, направо го разтваря, ужасно е ефективно, може би трябва да пробваш с него...
купил съм го. Не става за тапета. То е за боята под тапета
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
Мойте бяха някви Испански за баня специално,горния слой найлон а отдоло хартия,не знам с какво бяха лепени но нямаше маханеееее,след хиледи мъки реших да хвана горелката и реших въпроса за няколко часа,в банята стана адова температура но поне махнах тапетите.Никога повече няма да сложа тапети в банята 

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”