Дойде и моя ред да се оплача. Действието се развива в Дружба 1, зад общината. То там има само един пункт за ГТП.
Накрая на 30-минутната сага ми казаха ,че фаровете ми били за реглаж, дадох 10 лв и после какво да видя, ми то в google maps, доста мнения за "регулирани" фарове. Не ме е яд за 10-те лв. , яд ме е че са ме плъзнали. Вярвам че никой не обича да го лъжат и затова ви моля да не ходите там.
Некоректен пункт ГТП София Дружба 1
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Некоректен пункт ГТП София Дружба 1
Намерили са си хитър начин да изкарат някой лев отгоре над цената за прегледа ! Хем уж ти правят услуга и ти "регулират" фаровете,хем евтинко ...само 10лв,ама като врътнат номера на 5 коли днес по 20 работни дни и тя добра заработка се получава 
За индексирането - НЕ правете ГТП в пункта Дружба 1

За индексирането - НЕ правете ГТП в пункта Дружба 1
- katmai
- Автомобил: VW Passat B8 Alltrack
- Двигател: 2000 BiTDI CUAA
Отидох, разправях се, върнаха ми 10-те лв и ми казаха повече да не съм стъпил там! Лошото е че сега ще ходя на реален реглаж на фарове...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
То пък все едно ти си примирал пак да идеш 

- katmai
Много кофти схема, самите хора изглеждат добри там, самия преглед е 50 лв, което не е малко, ама защо с тез цигански номера...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Като в гуми центровете на Диана,хем скъпо взимат ,хем все имаш поне две криви джанти
Иначе на мен за 25г стаж зад волана още не са ми проверявали фаровете при ГТП 
Иначе на мен за 25г стаж зад волана още не са ми проверявали фаровете при ГТП - Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Ако наистина са ги регулирали- не е лошо като цена .На мен в Русе толкова ми ваеха ,ама не на ГТП,а по мое желание.Но,ако са ти спретнали ''схема''-жалко.
-
(bubsa)
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003г
Жалко,че повече пунктове не настояват да регулират фаровете на колите които минават при тях.Нощно време си е жив ужас да караш срещу коли със фарове във всички повоки и ледове и ксенони на рефлекторни такиви.
Кофтито е,че дори и от некой пункт да са съвестни и да държат на изрядността на колите няма да постигнат нищо друго освен фалит...
Кофтито е,че дори и от некой пункт да са съвестни и да държат на изрядността на колите няма да постигнат нищо друго освен фалит...
- ssssl
- Автомобил: Волво ЕХ30 428 коня
- Двигател: CJXC
katmai, ти присъства ли на реглажа на фаровете? Ако не, защо? Според теб фаровете ти имаха ли нужда от реглаж? Питам, защото аз моите сам си ги регулирам и съм сигурен, че са перфектни.
- katmai
Не съм ходил да гледам какво показва машинката им. Не бих и повярвал дори, тя изглеждаше толкова архаична... Бях до колата и просто на втория фар се загледах дали лъча мръдна след реглажа. Видя ми се че не мръдна. Просто досега никога не ми се е налагало да регулирам фарове, дори са ме спирали КАТ с тяхната такава машинка и нямах отклонения. Отделно ревютата в интернет са достатъчно показателни.
Колкото до това, дали фаровете ми имат нужда от реглаж, не не мисля, никога не са ми присветнали, на стената в гаража са еднакво високи(чак пък и двата да са се отклонили еднакво). Не смятам че ми светят високо и по светлинния поток.
Колкото до това, дали фаровете ми имат нужда от реглаж, не не мисля, никога не са ми присветнали, на стената в гаража са еднакво високи(чак пък и двата да са се отклонили еднакво). Не смятам че ми светят високо и по светлинния поток.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”