Мнениеот gogogo79 » Пет 10 яну 2020 10:04
По принцип Audi A3 винаги ще се води по- качествената кола от Голф(уж по-добра сглобка , по трудно захабяващ се салон , по качествени материали в интериора, по добра шумоизолация).. поне докато продължават да са на една платформа , с едно окачване и почти еднаква гама двигатели. Това си е заложено като концепция а и ценово от самия концерн ВАГ. Карал съм и двата автомобила . Аудито за мен е доста по- готино и според мен на момичето ще и допадне повече , особено ако е фейслифтовото след 2000 год. Всеки би избрал Аудито ако са с еднакви двигатели ,еднакво ниво на оборудване , на еднакви километри , години и еднакво запазено. Базовия бензинов мотор на а3 1.6 се води масларка. Ще бъде трудно момичето да си изгради навик да се цапа и да проверява често маслото. Ако ще е бензин Ауди по добре 1.8 125 коня или 150..., като втория държи по- висока цена , има вероятност да е изтормозен от даване на газ , да трябва да му се прави турбо и като цяло има потенциал , който няма да е нужен при женски тип каране. Ако е Голф бензин е добре да е 2.0.