Овлажнител за въздух - какъв и от къде?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Овлажнител за въздух - какъв и от къде?
Колеги, интресуват ме овлажнители/йонизатори за въздух за битови нужди. Нали се сещате зимата, като се отопляваме било с централен ТЕЦ, било на ток с радиатори, как се изсушава въздуха в стаята?! Та търся да си закупя таквоз нещо, дето да поддържа определена влажност в помещението, ама не знам от къде, какво и т.н. Благодаря ви предварително за съветите. 

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Овлажнител за въздух - какъв и от къде?
dobrinb написа:Колеги, интресуват ме овлажнители/йонизатори за въздух за битови нужди. Нали се сещате зимата, като се отопляваме било с централен ТЕЦ, било на ток с радиатори, как се изсушава въздуха в стаята?! Та търся да си закупя таквоз нещо, дето да поддържа определена влажност в помещението, ама не знам от къде, какво и т.н. Благодаря ви предварително за съветите.
Има ги в Метро и в технополис по 300 и по 600 лева
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kossel написа:...по 300 и по 600 лева
Благодаря ти за инфото, ама за тия пари ще си остана с обикновените пластмасови за по 2 лева, дето се слагат на радиатора отгоре

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
dobrinb написа:Колеги, интресуват ме овлажнители/йонизатори за въздух за битови нужди. Нали се сещате зимата, като се отопляваме било с централен ТЕЦ, било на ток с радиатори, как се изсушава въздуха в стаята?! Та търся да си закупя таквоз нещо, дето да поддържа определена влажност в помещението, ама не знам от къде, какво и т.н. Благодаря ви предварително за съветите.
Направо ти се чудя !!! Сега е бум на обезвлажнителите било кутии със нещо от рода на силикагел по 80 и кусур лв или стационарни за ...

Хората се борят да намалят влажността в помещенията , а ти точно обратно.
Имаме си 1 в-к "Реклама" - все има реклама за обезвлажнители
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”