Търси се майстор - Варна
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Търси се майстор - Варна
Тъй като искам автомобила ми да изглежда малко по добре от вътре, а аз нямам нужните знания за да го направя, реших да попитам има ли някой който може да ми смени осветлението навсякъде в колата (табло, копчета и др.) и на каква цена разбирасе 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търси се майстор - Варна
Insect-® написа:Тъй като искам автомобила ми да изглежда малко по добре от вътре, а аз нямам нужните знания за да го направя, реших да попитам има ли някой който може да ми смени осветлението навсякъде в колата (табло, копчета и др.) и на каква цена разбирасе
Колега,моето мнение е да се свържеш отново с "nigga"(знам че напоследък поддържахте връзка относно бедлука и решетката) и да го накараш да ти обясни как е сменил всички тея неща дето искаш ти да смениш.Тъй като и аз участвах в тези негови подобрения на интериора и мога да те уверя че с малко желание от твоя страна,малко свободно време и малко пари би постигнал това което искаш!!!!Аз лично немисля че ще стане цигания(е стига да не накичиш навсякъде колата като новогодишна елха)!!!Успех в начинанието

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”