"Техническият ръководител на Мерцедес Формула 1 Джеймс Алисън казва, че FIA е запозната с "новата" кормилна система на екипа, която дебютира в Барселона в четвъртък."
Последна промяна от apchih на Чет 20 фев 2020 22:18, променено общо 1 път.
Хелмут Марко - Ако по време на движение активно променяш наклона или ъгъла на колелетата, контактната площ на гумите се променя. Което – макар и в много малка степен – изменя пътния просвет. Това е забранено, защото в такъв случай действието на системата се припокрива по смисъл с активно окачване! Интересна взе да става 2020
Нова дата за Китай ще се мисли ли или окончателно отпада? Днес прочетох, че и Бахрейн и Виетнам въвеждат ограничения и също има опасност да отпаднат! още 1 седмица и сезонът започва
Нщо няма да произтече от този протест. От ФИА много добре знаят какво е Ферари за Ф1 и няма да предприемат някакви драстични мерки срещу тях, дори да са нарушили някаква алинейка или точица от правилника, най-много да ги глобят. Освен това Ферари имат особен статут във Ф1, произтичащ от историята и приноса им. Даже другите отбори трябва да са доволни, че не се възползват в максимална степен от този статут. Резултатите им през последните години доказват това.
Ако беше наистина дребно нарушението мисля, че щяха да го обявят. На мен ми намирисва на голямо нарушение, което във ферари са си мислели, че ще остане скрито, но уви .... Та сега от ФИА да разкриват подробности, защото Ферари може и да има особен статут, ама правилата са за всички.