Как се свалят тапети за баня

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 05 мар 2007 23:03

CRX Racing написа:Пак казвам освен с НАДИРАНЕ с шпаклата и обилно мокрене, ама наистина много вода да изтече. И после хващаш и отлепяш. Това съм го пробва и 2 дена съм псувал като селянин в банята :lol: Другия вариант с горелката, ама ще се видиш в ужас :wink:

така е това е единствениа начин и аз съм псувал яко ама само ден :lol:

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Вто 06 мар 2007 9:48

Не съм ги лепил аз тези тапети а предишния собственик. Не знам с какво лепило са лепени. На места има хелметекс. С горещ въздух найлона се замазва и пак сне се отлепват. За сега става само с надиране с шпакла и после мокрене - много е бавно и мъчително. Снощи така махнаш не повече от 1 кв.м. Смятам да питам в магазините за тапети но не мога да стигна до тях след работа. Затова пиша тук ако някой го е правил скоро...

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 06 мар 2007 9:58

ila написа: ....За сега става само с надиране с шпакла и после мокрене - много е бавно и мъчително. Снощи така махнаш не повече от 1 кв.м. Смятам да питам в магазините за тапети но не мога да стигна до тях след работа. Затова пиша тук ако някой го е правил скоро...

един приятел трябваше да стърже от пода на спалнята си основата на лепен мокет......ами слезе пред блока почака малко и като минаха двама братя от мургавите дето обикалят по кофите им предложи 10 лв и те го истъргаха за нула време и питаха за още работа :) после същите ги използва да изнясят боклуци и т.н. с/у старите тръби и радиатори и друга железария ;) :) :) - наеми си такива работници е моя съвет - вършат работа ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”