Здравейте колеги! След смяна на моторчето в багажника без да искам счупих пластината с 'пъпката' и аз временно я спинджосах с едно болче. Поръчах си след това нов патронник, но не мога да сваля пластмасата отвън със здравата пъпка за да я сложа на стария патронник за да си използвам ключа. Някой правил ли е тази процедура или някакви идеи?
Проблем с багажника на Бора
- stoqng76
- Автомобил: Passat B6 bluemotion TDI 77kw
- Двигател: BLS 105ps
Re: Проблем с багажника на Бора
Колега ,аз съм го разглобявал това цялото.Не разбрах какво точно искаш да направиш ,но ако искаш да стигнеш до пласмасовото капаче на патрона трябва да развиеш две болтчета които държат емблемата
На снимката съм показал едното ,другото е срещу него.После с отверка внимателно,има двойнолепещо ,напъваш и това е .Може да смениш капачето на патрона и самия патрон.Това което си оградил май няма смисъл да пипаш.Аз съм махал зегерката и съм разглобявал всичко но няма смисъл.
Успех
На снимката съм показал едното ,другото е срещу него.После с отверка внимателно,има двойнолепещо ,напъваш и това е .Може да смениш капачето на патрона и самия патрон.Това което си оградил май няма смисъл да пипаш.Аз съм махал зегерката и съм разглобявал всичко но няма смисъл.
Успех

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговора колега. Идеята ми беше това пластмасовото, което съм оградил да го прехвърля на моето, защото това което съм счупил се държи на тази пластмаса, но явно нямя как да стане. Варианта доколкото те разбрах е да разлепя емблемата и да сменя патронниците само.
- stoqng76
А сега разбрах
Това пласмасовото може да го прехвърлиш лесно.Махаш зегерката ,това пласмасовото се държи на две зъбчета.Ще ти трябват две отвертки малки и се вади лесно.След това го местиш по обратния ред и готово.Не можеш да объркаш ,сглобява се само по един начин.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Зъбчетата за които говориш мисля, че едното се намира почти в кръга в който съм оградил, а другото срещу него. Но след като ги натисна зъбчета накъде трябва да натисна пластмасата или трябва да я завъртя по някакъв начин?
- stoqng76
Зъбчетата се издърпват леко нагоре ,не се бутат ,и пласмасата излиза нагоре .Не се върти ,гледай да не чупиш нещо.После вътре има една пластмасова шайба която влиза по определен начин .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря много колега! Стана точно така, както го описа и вече съм готов.

- stoqng76
Радвам се ,че си се оправил

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”