1.6 75 к.с ABU мотор (газ/бензин). Вчера както си карах в града на бензин колата загасна. При опит да я запаля нямаше резултат. Превключих на газ и запали - работи нормално, когато обърнах пак на бензин отново загасна. Беше загряла на 90 градуса. Прибрах се и я оставих пред блока, след 2-3 часа, когато изстина палеше на бензин без проблеми. Прочетох малко и повечето съветват като се даде на контакт да се ослушаш за шум от багажника ( бензиновата помпа ). При студен мотор бензиновата помпа се чува, но при загрял мотор не съм установил дали е така, защото не бях чел тогава за този шум, че трябва да го има.
Някакви идеи или направо да я карам на майстор ?
Golf 3 1.6 75 к.с ABU не пали на бензин
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Re: Golf 3 1.6 75 к.с ABU не пали на бензин
На диагностика с ваг-ком и да се обърне внимание на показанията на температурния датчик.Успех и 

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
правилно са те насочили за бензиновата помпа. При каране на алтернативно гориво тя често дефектира. Възможно е и релето й да прави бели. Закарай я на някой който е наясно с тези проблеми, например някой от клубните майстори
- _cynep
- Автомобил: Passat B5 5
- Двигател: AWT
Не съм наясно с клубните майстори, пишете ми някой с контакти за гр.София, благодаря.
- _cynep
- Автомобил: Passat B5 5
- Двигател: AWT
Мерси, ще ги търся
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”