Регионална североизточна среща - 18.03.2007 г. 11ч Търговище

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 05 мар 2007 0:11

Stefanoz написа:...Никой ли няма на вивател?

Ами засега не. Ако искаш да ти кажа БТК-телефон (домашен, служебен) ?

Потребителски аватар
iurimil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

една идея

Мнениеот iurimil » Пон 05 мар 2007 12:18

Колеги една идея ми се върти в главата: да доставим светлоотразителни жлетки с логото на клуба на срещата.

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=39089
или
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=39391

,а може и стикери.
Какво ще кажете?

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Пон 05 мар 2007 13:00

iurimil, идеята ти е страхотна, и е продължение на моята (която оповестих в темата за жилетките). Но е добре да се знае някаква приблизителна бройка. Ако има някакъв малък излишък, аз мога да го поема и да го предавам по-нататък на желаещи колеги, които не са дошли на сбирката. В момента имам няколко стикера. Така че казвайте, кой ще идва, и кой колко жилетки и какви стикери ще иска.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 05 мар 2007 15:20

Колеги незнам колко коли ще се изсипят,ама ако са повечко,защо не идем на пистата в Буховци :idea:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Пон 05 мар 2007 16:04

lowrider написа:...защо не идем на пистата в Буховци :idea:

Защото чух (макар да не е от достоверен източник) че вече са я затворили - няма свободен достъп, а на мен нем и се иска да ме :rocketwhore , нито пък някой от хората, които са решили да дойдат. Освен това не мисля че ще имаме време за всичко. Затова предлагам това да го оставим за по-нататък, когато времето се постопли, а и се опознаем. :handshake

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Пон 05 мар 2007 16:07

Ако някой успее да вземе жилетки да ме има в предвид. Няма да е зле и една анкета да се направи да е ясно колко жилетки ще трябват :roll:

Потребителски аватар
iurimil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Подкрепям колегата

Мнениеот iurimil » Пон 05 мар 2007 18:25

Подкрепям колегата GodLike.Нека пуснем анкета та защо не и поименна и да определим срок до 09.03.2007г. така ще има една седмица за контакт и доставка с производителите.Всичко зависи от нас в оставащото немалко време.

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Пон 05 мар 2007 19:35

аз искам стикер голям там за задното стъкло.ама я някой да каже къде в търговище ще се събираме че то голям град бе ша се загубя

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Вто 06 мар 2007 11:02

http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/9/8871_813.BMP
http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/9/8872_851.BMP
http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/u/9/8873_863.BMP
Извинявам се, че са линкове, а не снимки (въпреки подробните обяснения), но така и не успях да вкарам не като линкове, а като снимки тук файлове .bmp
Значи решихме мястото на срещата да е до ресторант "Борово око". Местността е приятна, има езерце наблизо, и 26+12 разграфени места за паркиране, освен това и други неозначени, а имаме и голяма поляна. Не е на трудно място, и който и да питате в града (дори и дете), ще ви упъти. Но предполагам че след разглеждане на тези снимки, и изчитане на обясненията по-долу, няма да се достигне до този момент. Мястото на срещата е отбелязано и на трите карти с червено плътно кръгче. С жълто плътно кръгче е отбелязан един нелош ресторант наблизо - евентуално ако някой иска да хапне. Проблемът е, че в неделя работи след 17,00 ч., и ако искаме да го ползваме (не е лош, уверявам ви) ще трябва да се обадим предварително. Затова ви моля до няколко дни да ми кажете дали да правя резервация (и евентуално някаква бройка). Но първо срещата, и как да се стигне до мястото :
1. От Преслав :
след като почти целият град ви се открие като на длан, и започнете спускане, има 2 варианта. Единият е да НЕ завиете леко надясно (главният път), а да продължите направо. На около 100 м от това място следва друго кръстовище, където продължавате леко наляво. Трудно е да се объркате - държите винаги по-левите улици; освен това отдясно са само къщи, а вляво - гора. След като няма накъде да продължите повече направо (вдясно ви остава училището - СОУ Св. Седмочисленици), т.е. Т-образно кръстовище, завивате наляво, и след около 50 м надясно, и сте на мястото на срещата. Този вариант на маршрута е отбелязан със синьо. Недостатъка му е че улицата ("Боровец") не е много равна, а е твърде вероятно по нея да намерите стъкла, железа, и др. находки за гумите. Вторият вариант е да продължите по главният път (ул. Кюстенджа). Тогава вдясно е поляна, а вляво има жилищни блокове. На първото кръстовище (има си и табели) завивате наляво - ул. Паисий. Продължавате по нея докато стигнете кръстовище с големи стълбове за осветление на пешеходната пътека (малко преди светофара), на което завивате наляво - по ул. Капитан Данаджиев. Движите се по нея докато вляво се окаже СОУ Св. Седмочисленици - продължавате направо, и след това първата възможна пресечка надясно, и сте на мястото на срещата. Маршрута е означен с оранжева линия.
2. От Шумен (Варна, Добрич, Силистра през Шумен):
Влизате в града (т.е. НЕ завивате надясно за София на надлеза на ЖП линията). Движите се по булевард (т.е. по средата има оградена с бордюр зелена площ). На първото възможно кръстовище (има табели) завивате наляво. Следва леко изкачване и след това спускане. Стигате кръстовище, в лявата част на което се пада хотел "Терра Европа". На това кръстовище завивате наляво - по ул. Кюстенджа. ВНИМАНИЕ ! Кръстовището е гадно, защото няма добра видимост отдясно (понякога и отляво), а често минават джигити (изтребители) ! Движите се по ул. Кюстенджа - вляво е поляна, вдясно има къщи. На третото кръстовище завивате надясно по ул. Паисий (има си табели, освен това за ориентир може да ви служи бензиностанция "Юкя" - тя е вляво, и малко след нея се завива надясно). Оттам пътя е същия като в т.1. маршрута е обозначен също с оранжеви линии.
3. От Разград (Русе, Силистра през Разград):
Завивате надясно по околовръстния път (т.е. следите за Попово, София). Движите се все направо покрай новата метан-станция, бензиностанция Opet до бензиностанция ОМВ. На кръстовището с имитация на кръгово движение (ВНИМАНИЕ ! От скоро кръстовището с променени правила за предимството !!!) завивате наляво - т.е. преди ОМВ. Движите се по бул. Александър Стамболийски все направо до достигане на светофар със светодиодна индикация. На него завивате надясно - бул. Митрополит Андрей (името заблуждава - в тази си част е улица, а не булевард), и се движите все по него (покрай реката - тя е вдясно) до достигане на другия светофар. Там завивате наляво, и след около 50 м завивате надясно. Това е втората възможност за завиване надясно (първата е една малка уличка на 10 метра преди тази). Намирате се на ул. Капитан Данаджиев, и продължавате направо (както в т.2) до СОУ Св. Седмочисленици, и оттам още малко, и след завой надясно сте на мястото.
4. От посока Попово:
След достигане на бензиностанция ОМВ продължавате направо (ВНИМАНИЕ ! На кръстовището с "кръговото" вече не сте с предимство, както до скоро, а имате СТОП !!!). Движите се по бул. Александър Стамболийски, и маршрута е същия като в т.3
5. От Велико Търново (Антоново, Омуртаг):
След като в лявата ви страна се окаже бензиностанция Лукойл-Петрол (там се намира КАТ и често има контрол !) продължавате още 100-200 метра, и завивате надясно за Търговище (има си табели). Веднага след кръстовището пътя прави чупка наляво, и се движите по бул. Цар Освободител, покрай завода на Кока-Кола, все направо до достигане на светофара. Внимавайте - булеварда е сравнително гладък, широк, и позволява отпускане с по-висока скорост, но често има КАТ-аджии ! На светофара завивате надясно, и след 50 м завивате пак надясно. Това е втората възможност за завиване надясно (първата е една малка уличка на 10 метра преди тази). Намирате се на ул. Капитан Данаджиев, и продължавате направо (както в т.2) до СОУ Св. Седмочисленици, и оттам още малко, и след завой надясно сте на мястото.
Всички маршрути са означени на картите с оранжеви линии, на едната карта сложих и светофарите.
Извинявам се за обясненията - на някой може да се сторят като за малоумни, но исках да стане максимално ясно (не че Търговище е голям град и можеш да се заблудиш, но все пак). Въпреки това по-нагоре в темата са посочени GSM-ите на някои от нас, и с радост ще ви упътим, или посрещнем, ескортираме.
Относно стикерите - в момента имам налични 5 големи (60х5 см), като единият е по друга технология (полупрозиращ), останалите 4 са по масовата (струва ми се) технология, като двата са малко по-сложни - на отделни части са окантовката и надписа, и един малък (40х5 см).
Ще помоля ако някой има възможност да донесе още стикери, а също ако някой идва от София и жилетки. Дотук заявили желание сме аз, sashobas, popyi, iurimil, DEKSTAR, mirror (но предполагам че желаещите ще са няколко пъти повече). Жълти жилетки (без надписи) в Търговище има по 5 лв. бройката. :wink:
Очакваме ви, и се надяваме че ще се получи хубава среща.[/b]

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 06 мар 2007 15:04

Аз ще идвам от софия на 16ти,разберете се какво ви трябва и ми пратете лично съобщение(ако може обобщено,т.е за всички ви).

Иначе в Неделя откъм Преслав мисля да дойда,хем да видя и бабето :D

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Вто 06 мар 2007 15:44

gr_kanev написа:....[/b]

:да:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Вто 06 мар 2007 15:46

lowrider написа:Аз ще идвам от софия на 16ти,разберете се какво ви трябва и ми пратете лично съобщение(ако може обобщено,т.е за всички ви).

Нямаш грижи - поемам ангажимента да те уведомя. Но ще имаш ли пари да платиш жилетките (които само дотук са 6 - значи 60 лв.), или на консигнация ? За стикерите разбрах че има нещо проблеми в столицата, но ще се постараем да направим нещо тук, на местна почва.
До кога най-късно трябва да ти кажа ?

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Вто 06 мар 2007 15:59

мисля че няма да са ми проблем 60лв само да не станат 600 :lol: ,ами най-добре ще е в началото на идната седмица ,та да мога да си организирам всичко :да:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Вто 06 мар 2007 16:05

600 лв. едва ли, но за 200-300 си мисля че може да се споразумеем :D Ако си постоянно в София, мисля че няма да е проблем да ги платиш след като се върнеш (все пак говори с Vaskoto1 - дори ако трябва от сега, за да имат предвид увеличената бройка).

Потребителски аватар
handsome
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот handsome » Вто 06 мар 2007 16:27

бравос
местенцето е екстра
и дано да е слънчево
мисля ще стане добра среща

Върни се в “Организационен”