Колебая се между застрахователните компании (К+ГО) - Пловдив

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 06 мар 2007 16:17

joro_kem написа:колега andro_v, според мен се застраховай там, където имаш познати и можеш да разчиташ на коректно отношение, дори и цената да не е най-добрата. за съжаление това е най-важния фактор! казвам го от личен опит! аз работя с витоша - имам застраховани по каско 4 автомобила там, граждански още 2.

Да,прав си,ама връзки при застрахователи нямам :( ,тъй че се ориентирам по мнения на страдали приятели и миналата година се застраховах в ДЗИ именно заради липсата на негативни отзиви за тях.Дадоха ми и "безплатна" аларма,защото колата нямаше.Всъщност можех да си избера между аларма и антирадар.
Тази година ходих два пъти с един приятел до ДЗИ да завежда щети - и двата пъти бяха коректни.Мисля че са на път да им направя малко над 500 лв оборот и тази година.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 06 мар 2007 16:18

joro_kem написа:колега andro_v, според мен се застраховай там, където имаш познати и можеш да разчиташ на коректно отношение,.
:да:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 06 мар 2007 16:18

2 автомобила в генерали - зеро проблемс....най-добра отстъпка ще имаш там....santo питай..

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 06 мар 2007 16:29

Това,което ще направя в оставащите дни е да намеря офис на Дженарали и да ги поразпитам по-конкретно за общите условия .Изборът е между тях и ДЗИ.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”