Нека да ви представя поредният ми VW автомобил.
VW GOLF III 2.0 16v GTI [ABF].
Изглежда доста занемарена .. за жалост.Но пък аз съм си ентусиаст и ще се опитам да я възстановя и върна към живота

Естествено много лайсни и други лесо достъпни за племето черколяци липсваха, започна търсене на лайсни ,капачета,интериори джвъчки и подобни. Това се оказа доста сложна задача , повечето лайсни си го намерих с изключение тази на шофьорската врата.За лайсните на праговете няма да споменавам , че ми обявиха СВРЪХ-космическа сума :D
След като набавих повечето липсващи декоративни елементи се започна дивотията.
С малко изолирбанд и здрави нерви се започна кантирането на лайсните.
Получи се доста добре

Спойлера на багажника ме дразнеше жестоко , целият беше олюпен - взеха се драстични мерки със освежаването му :)
Оказа се че предният собственик е използвал силикона на всякъде по колата - бая рязане падна с макета докато сваля спойлера.
Като стана дума за силикон - веждите на фаровете също бяха лепени със обилно количество черен силикон - няма махане..

Тук вече е минат със шкурки 150,240,320,400,600,1200,2000. Със помощта на мой добър приятел и колега

Вече бе напреднала нощта , но не се сдържах да го сложа на колата

За тези 4-5 дни от както я имам това успях да направя.Утре чакам да дойде поредната лайсна и ще я снимам от всякъде.