golfarata написа:да брат. "гледаши не вярваш на ушите си?" о до 100 км/час не е г-2ка дори и кр 16 волтов така де. ЛЕТИ БРАТЧЕ! ЛЕТИ! АМА МОМЕНТЕН 22КИЛА БЕНЗ? това не е гууд. не е вери гууд. до стара загора и назад 250 кила бенз по 2,00 лева килото = 500 лева. а имам една 323 ф мазда убита ама това упражнение е равно на 20 лева газя lpg при 120 км/ч. добре а. е не тегли лодки по 6 метра ама върши работа братле!
golfarata написа:колегата, пре....ме рейндж ровер вог тди с чип. едно ходене до италиа и прее..а мотора. маслото летеше през пръта а не го "уважиха" гаранционно. кола за 100, 000+ лева бате? ПРОСТО ВИ ПИТАМ, от скоро съм въвфорума и се интересувам от мненията на колеги. аз съм начинаещ макар че карам г от 7 години. извинете ме ако някои съм обидил или нещо такова и пишете. пак БЛАГОДАРЯ за мненията ВИ!
smurf написа:определението "паркетни" всеки го разбира по различен начин и може да се степенувапримерно корейските са още "по-паркетни" от туарега....ама да не се лъжем - има няколко "истински" всъдехода:
Jeep Wrangler, Toyota Landcruiser, UAZ 53(не съм сигурен дали бяха тези цифрите), Rangerover Defender, MB G-class, имаше още един, ама не се сещам кой беше, е тези отговарят на понятието ВСЪДЕХОД, другите за съжаление не...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 86 госта