Започвам с това че съм много доволен от качеството на фаровете си.
Като пална колата и се включат светлините лупите на ксенона отиват сами от ниско долу до средно високо, след което сами си спират на средата. Фаровете светят перфектно и осветяват пътя на около 25 - 30 метра на пред (на къси). Забелязвам обаче че има възможност да да осветяват още няколко метра на пред без при близки дистанции да заслепявам колегите.
До колкото знам на моята кола има датчици които мерят натовареността на купето, налягане в гумите и още разни параметри и по тях компа засича оптимално къде да позиционира фаровете.
Според Вас има ли възможност за ръчна настройка на корпуса на фаровете или начин да се въздейства на въпросните датчици ако я закачат на компютър. А въобще да се занимавам ли
Отбелязвам че до сега не съм видял кола с оригинален ксенон, чиито фарове да се регулират на височина от купето.

Bi-Xenon може ли да се регулира.
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Bi-Xenon може ли да се регулира.
Последна промяна от versace на Вто 06 мар 2007 22:21, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако съдя по мойта Е39 - НЯМАШ ръчна настройка на Xenon-a!
Регулатора се намира (поне при мен) в багажника отдясно едно като лост... става само по електронен път и моя съвет е - не ги барай ако нямаш проблем.
Мойте светеха на няма и 10 метра пред мен и нищо не виждах нощем та за тва ходих да ги регулират....
Регулатора се намира (поне при мен) в багажника отдясно едно като лост... става само по електронен път и моя съвет е - не ги барай ако нямаш проблем.
Мойте светеха на няма и 10 метра пред мен и нищо не виждах нощем та за тва ходих да ги регулират....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”