Какво стана с календара?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 06 мар 2007 20:20

Точно поради тази причина не смятам, че това са и победителите в конкурса, който Ицо обяви, който е за най-добър тунинг.

Аз мога да съдействам да се организира и такъв конкурс, където да се оценяват тунинг качествата на автомобила :!:

Целта на този конкурс не е била такава. Целта беше да се изберат 12 снимки за календар!

Според мен Ицо не трябва да раздава награди, защото неговата идея беше съвсем друга!

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Вто 06 мар 2007 20:26

scirocco gt написа:Предлагам всеки,който е тунинговал автомобила си да изпрати по четири снимки,които да бъдат оценени във форума от всички нас.
Първите дванадасет да красят календара на клуба.

ясно го е казал ! Какво да коментираме повече ! Не споменавам че може би най добре направената двойка засега дори не участва в 12те ! Вижте поляците какви коли са сложили в календара си , изтръпнали сток-ове нямат място в календар на автомобилен клуб !!!

всичко това е мое мнение и не ангажирам никой с него !

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 06 мар 2007 20:36

alpine написа:
scirocco gt написа:Предлагам всеки,който е тунинговал автомобила си да изпрати по четири снимки,които да бъдат оценени във форума от всички нас.
Първите дванадасет да красят календара на клуба.

ясно го е казал ! Какво да коментираме повече ! Не споменавам че може би най добре направената двойка засега дори не участва в 12те ! Вижте поляците какви коли са сложили в календара си , изтръпнали сток-ове нямат място в календар на автомобилен клуб !!!

всичко това е мое мнение и не ангажирам никой с него !

Добре. Тва го е казал Ицо - вярно е! Това беше първоначалната идея, която все още не се е осъществила :!:

ТОВА НЕ БЕШЕ ВОДЕЩИЯТ КРИТЕРИЙ ПРИ ИЗБИРАНЕ ЗА СНИМКИ ЗА КАЛЕНДАРА

Не обичам да се повтарям, но явно се налага:

Предлагам да гласуваме на базата на естетическия вид на снимката, защото все пак ще са снимки за календар.

Ако искате по-късно може да направим и един конкурс за най-добър тунинг, но засега нека направим календар!

Кажи с какъв шрифт да ти го напиша за да го разбереш!?!

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Вто 06 мар 2007 20:44

ясно , това за тунинг конкурса ясно ! Има си изложения за тея работи ! Не съм претендирал никъде за моята че е някаква уникална защото още е наникъде ! Дъвчем едно и също ... след като Л%Р отказа снимката си вече е време да се определи другите участници които имат по повече от една снимка с коя точно ще участват .... проект...печат и на стената ! :roll:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Вто 06 мар 2007 21:07

Наистина ли това са 12-те снимки,които ще са на календара- тези от последното мнение на Влад в раздела за календара

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Вто 06 мар 2007 22:43

Само ще ви кажа че стана яко смешна работа маи идеята беше горе долу според сезона да е и снимката СЕГА НАКАРАИТЕ КОМПЮТАРА ДА ГИ ПОДРЕДИ ПО СЕЗОНИ ебати смешката направо нямам думи лично АЗ се отказвам от календара то така или иначе моита кола я няма на календара за ноември и декември сложете голфа целия у кал и така СМЕШНА РАБОТА

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 06 мар 2007 22:50

Е то ако календар искат само тези на които им ги има колите, то няма смисъл. Аз искам календар заради клуба... Колите на всички ми харесват, и нямам против която и да е снимка, стига да е добре замислено,и да изглежда естетически добре в самия календар :arrow:
Ако почнем да се сърдим сички които ни няма става една....
Аз пък дори неможах да пратя снимки, а мисля че имам добрни, но догодина пак :!:

пп. Без лоши чувства :wink:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Вто 06 мар 2007 22:52

PL-16v написа:Само ще ви кажа че стана яко смешна работа маи идеята беше горе долу според сезона да е и снимката СЕГА НАКАРАИТЕ КОМПЮТАРА ДА ГИ ПОДРЕДИ ПО СЕЗОНИ ебати смешката направо нямам думи лично АЗ се отказвам от календара то така или иначе моита кола я няма на календара за ноември и декември сложете голфа целия у кал и така СМЕШНА РАБОТА

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 06 мар 2007 22:59

Връщам ви в началото на темата, когато се пишеша по-сериозни неща:
golfer написа:За мен беше чест, че бях избран за член на журито за оценяване на снимките.
Гласувах за всяка снимка безпристрастно и на двата тура.

За направата на календар от този род от предпечатната до крайният продукт ще са нужни поне по 5-7 лв. за брой.
при малък тираж 200 бр. примерно това са 1000-1500 лева.

А събирането на пари от всеки за определена бройка за мен е обречена кауза.За 2008 мисля че ще успееме.

няма какво да добавя.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 06 мар 2007 23:11

PL-16v написа:Само ще ви кажа че стана яко смешна работа маи идеята беше горе долу според сезона да е и снимката СЕГА НАКАРАИТЕ КОМПЮТАРА ДА ГИ ПОДРЕДИ ПО СЕЗОНИ ебати смешката направо нямам думи лично АЗ се отказвам от календара то така или иначе моита кола я няма на календара за ноември и декември сложете голфа целия у кал и така СМЕШНА РАБОТА

:udivitelna :udivitelna :udivitelna

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Вто 06 мар 2007 23:17

Tishku написа:Е то ако календар искат само тези на които им ги има колите, то няма смисъл. Аз искам календар заради клуба... Колите на всички ми харесват, и нямам против която и да е снимка, стига да е добре замислено,и да изглежда естетически добре в самия календар :arrow:
Ако почнем да се сърдим сички които ни няма става една....
Аз пък дори неможах да пратя снимки, а мисля че имам добрни, но догодина пак :!:

пп. Без лоши чувства :wink:

Брат дреме ми на онова под кръста дали ще ми има колата в календара или няма да я има обаче пък за сметка на това държа като е зимен сезон да си погледна на стената да вида снежец хубава кола като е есенен сезон шума колица като е лято моренце колица сещащ се накаде бия нали и мисля че на всички ще им е по приятно календара да изглежда така няма повече какво да добавя

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Вто 06 мар 2007 23:17

Абе що не се гръмнете,не ви ли е срам от всичко това дет го пишете.АРЕ ДОГОДИНА НЕКОЙ ТАРИКАТ НЕКА ГО ИЗМИСЛИ КАК ДА СТАНЕ.Аз изчизвам за известно време,като се върна с gas ще решим кво да првим с наградите,като подчертавам,ние двамата ще определим кой на кое място ще бъде.Сори,ама ми писна,изглежда наистина тук пишат само малчугани!
пп.golfer,ако става въпрос за 200бр.,аз сам щях да ги платя.Но тук не са само стотина приети членове,а над,ако не се лъжа 8000 привърженици на идеята....

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Вто 06 мар 2007 23:22

scirocco gt написа:Абе що не се гръмнете,не ви ли е срам от всичко това дет го пишете.АРЕ ДОГОДИНА НЕКОЙ ТАРИКАТ НЕКА ГО ИЗМИСЛИ КАК ДА СТАНЕ.Аз изчизвам за известно време,като се върна с gas ще решим кво да првим с наградите,като подчертавам,ние двамата ще определим кой на кое място ще бъде.Сори,ама ми писна,изглежда наистина тук пишат само малчугани!
пп.golfer,ако става въпрос за 200бр.,аз сам щях да ги платя.Но тук не са само стотина приети членове,а над,ако не се лъжа 8000 привърженици на идеята....

:kef:

8000 от които мнооого са ей така за идеята,
и пазаруват през 3 квартала да спестят 1 лв. :evil:

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Вто 06 мар 2007 23:24

AGS написа:
scirocco gt написа:Абе що не се гръмнете,не ви ли е срам от всичко това дет го пишете.АРЕ ДОГОДИНА НЕКОЙ ТАРИКАТ НЕКА ГО ИЗМИСЛИ КАК ДА СТАНЕ.Аз изчизвам за известно време,като се върна с gas ще решим кво да првим с наградите,като подчертавам,ние двамата ще определим кой на кое място ще бъде.Сори,ама ми писна,изглежда наистина тук пишат само малчугани!

:kef:

8000 от които мнооого са ей така за идеята,
и пазаруват през 3 квартала да спестят 1 лв. :evil:

А ти от кои си ?Не се заяждам,просто нека се преброим.

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Вто 06 мар 2007 23:25

Ти как мислиш...от кои съм..?
От малкото,естествено....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”