Ами явно musura не се наема,и то като се замисля,
то няма кой май да ни направи дизайна и предпечата...
особено с изискването за 10-15 Мр снимки...
Ако отпечатаме 100-150 календара ще е голям напредък според мен...

Какво стана с календара?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
За да станат нещата, първо трябва да си намерим изпълнител!
След това вече ще знаем окончателната цена за една бройка...
От тук нататък в срок може да се направят заявките от всеки, който пожелае календар, независимо дали е член на клуба или не.
Примерно до еди коя си дата...и точка!
След това се определя човек, който ще бъде "каса" и пак по същата процедура събира парите от желаещите...до някаква крайна дата...и така...
Пуска се поръчката, взимат се календарите, плаща се - и хората си ги получават...
Нещо такова например...
След това вече ще знаем окончателната цена за една бройка...
От тук нататък в срок може да се направят заявките от всеки, който пожелае календар, независимо дали е член на клуба или не.
Примерно до еди коя си дата...и точка!
След това се определя човек, който ще бъде "каса" и пак по същата процедура събира парите от желаещите...до някаква крайна дата...и така...
Пуска се поръчката, взимат се календарите, плаща се - и хората си ги получават...
Нещо такова например...

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scirocco gt написа:Според мен не си прав.Виждам,че се чувстваш засегнат,но не това е моята цел.Пари могат да се съберат много лесно.Тъй кото клуба няма
все още банкова сметка,един човек от управителния съвет,на който всички имаме доверие отваря една лична.Отваря се нова тема за желащи да имат календар и всеки желаещ превежда сумата за опредлена бройка.Дали по банков път или пощенски запис,просто трябва да има документ за преведената сума.Срока за изпращане не трява да е много продължителен,да речем 10 работни дни.И т.н.,не ми се пише повече,защото вариянти много...
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
scirocco gt написа:vasstop написа:Официално по документи в момента клуба има точно 7 членове.
След 22 Април 2007 вече ще има доста повече.
Лоша работа,аз мислех,че съм членн
Не виждам връзка между членовете на клуба и календара.
Според мен календара трябва да е достъпен за всеки, който го иска и може да си го позволи.
Прави се една анкета с предварително запитване искате ли календар "или да" и се вижда колко човека искат. Казва се общата сума и се разделя на броя желаещи.
Получава се сумата за 1бр. календар на човек. Друга ще е калкулацията, ако някой иска повече от 1бр. но чак пък толкова да издребняваме...
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз искам да кажа, че гласуването не е точно поради причината, че всички от журито ТРЯБВАШЕ да гласуват за ВСИЧКИ снимки. Така нямаше да има проблем с това че 2 коли имат (приблизително) еднакъв рейтинг, но различен брой гласове. Ето ви един пример:
Кола 1:
3 гласа с 5 точки = 15
1 глас е 1 точка = 1
15+1=16/4=> рейтинг 4
и кола 2:
1 глас с 5 точки = 5
5/1=> рейтинг 5
и от цялата работа Кола 2 да е преди Кола 1, което за мен е абсурдно и грешно! Ето защо трябваше журито да гласува за всички снимки, а не за някой.
Нека не се обижда някой, защото гледам се засягате - не визирам никоя кола и нямам никакви претенци - изказвам си мнението и мисля, че е правилно.
Кола 1:
3 гласа с 5 точки = 15
1 глас е 1 точка = 1
15+1=16/4=> рейтинг 4
и кола 2:
1 глас с 5 точки = 5
5/1=> рейтинг 5
и от цялата работа Кола 2 да е преди Кола 1, което за мен е абсурдно и грешно! Ето защо трябваше журито да гласува за всички снимки, а не за някой.
Нека не се обижда някой, защото гледам се засягате - не визирам никоя кола и нямам никакви претенци - изказвам си мнението и мисля, че е правилно.
Последна промяна от Dan4ote на Сря 07 мар 2007 1:02, променено общо 1 път.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Nadya_ написа:След това се определя човек, който ще бъде "каса" и пак по същата процедура събира парите от желаещите...до някаква крайна дата...
И знаеш ли колко пари ще се съберат? Аз лично залагам на сумата 250 лева

Просто искам да кажа, че примерно ако видите тамата в организационен "Кандидати за членове на клуба" и колко човека миналата година станаха членове на стария клуб, ще разбереш за какво говоря.
Тази година, да не съм лошия пророк, но от 8000 потребители и да кажем 1000 активни, надали повече от 100 човека ще си подадат молби и ще си платят членския внос

vasstop написа:Прави се една анкета с предварително запитване искате ли календар "или да" и се вижда колко човека искат. Казва се общата сума и се разделя на броя желаещи.
Получава се сумата за 1бр. календар на човек. Друга ще е калкулацията, ако някой иска повече от 1бр. но чак пък толкова да издребняваме...
Грешиш жестоко,нито една печатница няма да ти отпечата,произволен брой,освен ако не е "квартална",а ако е такава то и цената ще е висока.
Има минимуми които искаш не искаш се покриват.
Така че въпроса не е толкова до желания.
Това да не е пръстена на Арабела.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dan4ote написа:Аз искам да кажа, че гласуването не е точно поради причината, че всички от журито ТРЯБВАШЕ да гласуват за ВСИЧКИ снимки. Така нямаше да има проблем с това че 2 коли имат (приблизително) еднакъв рейтинг, но различен брой гласове. Ето ви един пример:
Кола 1:
3 гласа с 5 точки = 15
1 глас е 1 точка = 1
15+1=16/4=> рейтинг 4
и кола 2:
1 глас с 5 точки = 5
5/1=> рейтинг 5
Аз наредих пасианса,само дет има няколко коли,които или съм,сме им правил,ли нещо или пък съм успял да им пробутам,я тунинг,я нещо друго,а тях ги няма в 12-те,сори пичове.
Последна промяна от scirocco gt на Сря 07 мар 2007 1:08, променено общо 1 път.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Alpine ти ми казваш че съм гласувал по интерес, а не според това коя снимка с кола ми харесва най-много? - ми не!!!! далеч си от истината.
Каваш ми, че трябва да обърна внимание на 9J джантите ти.. ми добре.. да бе турнал етикетче, или да направим конкурс за 9J джанти
Казваш, че ти е готино окачването ... па да бе снимал отдоле и детайлно с етикетите.. ако може и с цената... та да се вчепатля поне малко
Казваш, ако не познавахме човека и е с ХХХХХХХ мнения не би бил на таз позиция... я се посъбуди, и виж каква снимка е на 1 ва позиция.. бааах мааму.. тоз голф даже и джанти нема.. кво е тунинговал тоз идиот да му се невиди.. да го дисквалифицираме моментално.
айде нема нужда от повече..
срам ме е от теб..
Л&Р... мерси за туарега баце,.... че си го карам със здраве .
убао било да си корумпиран.
Каваш ми, че трябва да обърна внимание на 9J джантите ти.. ми добре.. да бе турнал етикетче, или да направим конкурс за 9J джанти
Казваш, че ти е готино окачването ... па да бе снимал отдоле и детайлно с етикетите.. ако може и с цената... та да се вчепатля поне малко
Казваш, ако не познавахме човека и е с ХХХХХХХ мнения не би бил на таз позиция... я се посъбуди, и виж каква снимка е на 1 ва позиция.. бааах мааму.. тоз голф даже и джанти нема.. кво е тунинговал тоз идиот да му се невиди.. да го дисквалифицираме моментално.
айде нема нужда от повече..
срам ме е от теб..
Л&Р... мерси за туарега баце,.... че си го карам със здраве .

Последна промяна от wili98 на Сря 07 мар 2007 1:15, променено общо 1 път.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде тогаз на джобни календарчета...
Нема пари..
Ми убаво..
дава всеки по 10 лв за календар, ако трябва ще се пуска "бутикова" серия
ако трябва ще се пуска на 4 страници.. с по 3 коли
или на 2 стр. с по 1 кола..
ако трябва ще ги печатам на служебният лазарен на А3..
макя му и трън ша ги докараме до 50-100 календара..
па ако може и повече...
аз искам поне 2 цената почти не е от значение..
все 50 кинта за 2 календара зорлем ме оправят..
Ай стига ве..
на снимки ще ги докараме 15х20 ще ги лепим в/у календари някак ша ги догодим ве мамка му.!
ситга ве..
бъгавият фотограф у детската градина ми взима 5 кинта за календар със снимка на детето.. за по 2-3 бройки..
Нема пари..
Ми убаво..
дава всеки по 10 лв за календар, ако трябва ще се пуска "бутикова" серия
ако трябва ще се пуска на 4 страници.. с по 3 коли
или на 2 стр. с по 1 кола..
ако трябва ще ги печатам на служебният лазарен на А3..
макя му и трън ша ги докараме до 50-100 календара..
па ако може и повече...
аз искам поне 2 цената почти не е от значение..
все 50 кинта за 2 календара зорлем ме оправят..
Ай стига ве..
на снимки ще ги докараме 15х20 ще ги лепим в/у календари някак ша ги догодим ве мамка му.!
ситга ве..
бъгавият фотограф у детската градина ми взима 5 кинта за календар със снимка на детето.. за по 2-3 бройки..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”