Подмених скъсаните бордове на плата, с тези от донорите, също смених и централната част на гърба, защото беше по-добра от моята, централната част на долницата, обаче остана моята, която се оказа доооста раздърпана, но без дупки. Основата от донапрен на донорската седалка, стана основа на моята шофорска като и преправих борда, също така се опитах да ги заздравя с плата, който ми беше останал от тавана. Същото се случи и с горната основа, която си е моята фабрична. Там пък беше скъсано едното жило на механизма за вдигане, но вече е поправено, беше се откачила и едната пружина, което нямам идея как може да се случи, защото са мега стегнати

Тъй като вече не мога да карам 14 цола джанти на предния мост заради спирачките, се наложи да се снабдя с 15ки ЕТ36 за зимата. Пръснах ги с обикновен спрей за джанти и набучих нови винтили. Без да искам попаднах на обява за още една 15ка като нова и си я взех за резерва...
Завърших и Votex барчето, което бях купил на доста добра цена, тъй като някой тъпак му беше изрязал дупки за бутони на ел. стъкла ОТГОРЕ

Преди време се бях сдобил с гумена подложка за багажника, легна перфектно, междувременно смених и маслото