Здравейте, имам един леко относителен въпрос към по-разбиращите. Млад шофьор съм и това ми е първата кола, която следователно направих на нищо. Смятам да й правя ремонт на следните неща:
Смяна на предна и задна броня
Задно гърне
Смяна на предни и задни дискови спирачки, заедно с накладки
И евентуална смяна на жилото за газ педала
Въпросът ми е може ли да се изчисли цялостната цена на всичко това, за да имам все пак някаква представа. Предполагам, че ще са много пари и не може д се каже точна цена, но поне ориентировъчна. Благодаря предварително!
Голф 4 1.6 - цена за няколко ремонта
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Голф 4 1.6 - цена за няколко ремонта
Колежке, няма ли да е по-добре да кажете от кой град сте? Така има голям шанс да ви насочат към свестен сервиз. От който сервиз да ви кажат направо оферта с приблизителна цена.
Зависи от броните - дали ще са нови или стари, ще се боядисват ли. Приемам, че ще се ползват средно качество дискове и накладки. Под 700 лв не го виждам
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Всичко е относително. Цени, отстъпки, майстори. Жилото на газта защо?
Че ми е интересно...
Че ми е интересно...
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Вероятно нищо от изброените не е за смяна, ама..........
Жена шофьор е мечта за всеки сервиз
Колежке, намери си гадже и нека той да решава дали нещо по колата ти е за смяна и кой, къде и за колко да го прави.
И гледай да не попаднеш на някой женчо.
Жена шофьор е мечта за всеки сервиз

Колежке, намери си гадже и нека той да решава дали нещо по колата ти е за смяна и кой, къде и за колко да го прави.
И гледай да не попаднеш на някой женчо.
Мацката казва, че е направила голфа на нищо, но нека все пак ни качи снимки тук.
Ако иска, може и кандидатурата за гадже да я пусне тук
Ако иска, може и кандидатурата за гадже да я пусне тук

-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Смятам да й правя ремонт на следните неща:
Как е сметнато?Коефиц. 3.14 влиза ли в сметките?
Смяна на предни и задни дискови спирачки, заедно с накладки
?????Накладки-ясно,а другото?Вероятно дискове,,апарати,маркучи и помпа + тръбички от..до.Дааааааааа,некой "майстор" ке се облааже и

- jordan17772
- Автомобил: Golf IV 105ps + Passat B6 200ps
- Двигател: BCB + CAWB
Предна и задна броня по 100 лева втора ръка и по 100 лв боя на детайл. Някой заварка по генерация на задно гърне 50 лв. Дискове и накладки отпред и отзад, ново спирачно масло и някой биалетка, ако има или шарнирче още 400лв. Абе 800лв-900лв ще е като нов. Ако е с електронна газ, няма жило.
-
- Автомобил: lancia y10 golf 3
- Двигател:
Брони-звъниш по обяви и питаш /на мойта 30-40/ задължително втора може и друг цвят защото вероятно пак ще ги подпираш. Задно гърне питаш гугъл за цена или направо при някой дет прави само гърнета и аспуси Колкото и да си млад шофер не можиш да счупиш спирачките а НАЙ ВЕРОЯТНО става въпрос за смяна на дискове и /или/ накладки. Пак по същия начин ;питаш гугъл поръчваш и някой разбирач пред блока ти ги сменя или в сервиз-те купуват и сменят. Дискове и накладки се сменят когато се износят но може да се сменят и през ден според зависи. Дали са износени може да определи всеки разбирач а и самата ти като клекнеш до колелето и огледаш каквото трябва
ПП Смяната на броните на четворката ако е като на тройката ти трябва един ключ леко полягане на хасвалта и по 10 мин работа
ПП Смяната на броните на четворката ако е като на тройката ти трябва един ключ леко полягане на хасвалта и по 10 мин работа
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”