ESD на дъно.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
ESD на дъно.
И аз в отбора на изгорелите.
Оправя ли се дъно от от статично разреждане.
Щото по пистите няма много дъги обаче ме съмнява, че е изгорял някой от мостовете.

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: ESD на дъно.
black` написа:И аз в отбора на изгорелите.Оправя ли се дъно от от статично разреждане.
![]()
Щото по пистите няма много дъги обаче ме съмнява, че е изгорял някой от мостовете.
![]()
Ako не е в гаранция ..по - добре ново, 50 долара че и по малко
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq + Passat B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Обикновенно им горят чиповете защото са предназначени да работят на ниски напрежения и с много мижитурен ток (както предполагам знаеш при CMOS технологията се използва само напрежение за да се превключи логическото ниво от 1 в 0 или обратно а не както при TTL и ток).Та мисълта ми е че при статично разреждане в 99% от слуяаите дъното не оцелява защото там напрежението е доста голямо независимо от това че тока е много дребен.
Какво е дъното (имам един шкаф с разни неработещи по една или друга причина дето така си седят и може да измислим нещо).
Какво е дъното (имам един шкаф с разни неработещи по една или друга причина дето така си седят и може да измислим нещо).
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Треснало е северния мост през AGP-то. Инчае дъното е Асус некъв стар модел P4P800S-X а моста е i848 RG82848P. Обаче е ball flip или квото е там и няма да стане нищо, а като гледам и сокета му се е издул за 2 месеца работа.
Знам си аз че на висящ монтаж проби не стават ама нали има терикати без пари искат пък и проба.
Който го иска за проби или части подарявам.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”