Колеги, продава ли се маншончето на външния кормилен накрайник на голф 4?
Трябва ми маншончето на шарнира на външния накрайник, не големия маншон на вътрешния накрайник.
Гледам в разни сайтове ги има на размери, ама не му знам размерите и ако има възможност да си го купя поръчам от магазин за части ще е най добре..
Маншон за външен накрайник голф 4
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
-
- Двигател:
Re: Маншон за външен накрайник голф 4
Взех накрайник на старлайн за 12 лева и му взех маншонa, шарнира на оригиналния беше здрав, не клопаше и нямаше ръжда, почистих го и го гресирах.
На оригиналния маншон пишеше TRW
На оригиналния маншон пишеше TRW
-
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Точно това щях да ти предложа, вземи някой вземи му маншона, запази си го тоя дето си го купил, като се разбие, ще си го смениш с този, който имаш вече (можеш докато ти е под ръка, да го премериш и да видиш какви маншони стават и да си знаеш вече ). Ако нямаш отстъпка в Аутокели пиши лично, да ти пратя информация, да спестиш някой лев.
-
- Двигател:
Не, не колега въпроса не е финансов, отстъпки ползвам от най-големите, въпроса е че похабявам цял накрайник при положение че маншони се продават, а не знам какви размери ми трябва. Този накрайник който взех не е хубав и не мисля да го слагам, части по окачване слагам само Лемфордер. Този новия дори няма къде да се държи контра на шарнирния болт... Очудих се че оригиналните накрайници са на TRW
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Преди 7-8 години може и повече да е смених външен накрайник на дъртия ми голф 1983година и този който свалих беше TRW оригинален 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”