бяха изкубали кабелите за мигачите тряше на нова да връзвам да им се невиди -
Отново кражба
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Отново кражба
Да им се и невиди преди 2 седмици ми гепиха огледалото дадох пари купих си са снощи са ми свалили блендите тези дето седят до мигачите на бронята пфу да му се и невиди аз станах донор тук на части па писна ми да му се невиди
ще има бой само да ги гепя с баща ми !!!
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
CRX Racing написа:Ако си някъде близко до Младост ела да ти ги вържа. След като 2 пъти ми ги крадоха, чак сега си ги направих "бронирани" за апашите.
Като си ги намеря ще дойда да видим кво ще направим как си ги вързал
на мен идеята ми е ето така да ги направим
http://www.picsbg.com/uploads/7b0dc96075.jpg за да няма баране
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
titi28 написа:и на мен ми гепиха единия халоген ако питаш мен сложи си два халогена и ги чакай ще ги лепнеш със сигурност ако не първата то ще е втората много налитат на халогени втора ръка 30 лв, и ако ги хванеш и тегли и по една тръба 1/2 и от мен . ако ги гепна аз ще им завра главите в газа
Тва при мен стана навик огледалото,антената,блендите вече неустана нищо външно което да не са гепвали чораджиичетата гадни
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
гепачте не спят братлета
питайте фв мвмфис как му гепиха цд-то. на мене 2 пъти братлета ми е...ат колата братя. наркоманите гепат а не спат. музики, халогени, и др. гепат та .................. еба...................и са си майката. колегата мемфис му съчуствам пълно. е........на работа. ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ С/У ГЕПАЧИТЕ БРАТЛЕТА. това за което даваме пари не трябва да го имт други
- budimir
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен проблема е основно в това, че има хора които купуват от такива изроди крадени неща за да спестят някой и друг лев - уж.
ПРИЗОВАВАМ ВИ, НЕКУПУВАЙТЕ части и детайли за за вашите автомобили, за които имате съмнение, че може да са крадени. Тогава и крадците няма да имат интерес да крадат толкова много. Друг е въпросът, че те вече ще знаят, какво си имате и ще дойдат най-вероятно да си го вземат скоро.
п.п. Ако иска някой да пусне анкета с въпроси за купуването на крадени части. На мен би ми било интересно да видя колко ще си признаят, че са се снабдявали с необходимото по този начин.
ПРИЗОВАВАМ ВИ, НЕКУПУВАЙТЕ части и детайли за за вашите автомобили, за които имате съмнение, че може да са крадени. Тогава и крадците няма да имат интерес да крадат толкова много. Друг е въпросът, че те вече ще знаят, какво си имате и ще дойдат най-вероятно да си го вземат скоро.
п.п. Ако иска някой да пусне анкета с въпроси за купуването на крадени части. На мен би ми било интересно да видя колко ще си признаят, че са се снабдявали с необходимото по този начин.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”