Перфектен сержиз за дизел.

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
mobilka
Автомобил:
Двигател:

Перфектен сержиз за дизел.

Мнениеот mobilka » Сря 07 мар 2007 21:53

Здравейте!
Ицкам да препоръчам перфектен сервиз за диелови автомобили.Карам Венто 1,9 ТДИ ,96г. от пет дни усетих че има проблем появи се едно леко металическо чукане.Мислех да ходя до София на С Дизел но като прочетох във форума и се отказах.Сетих се че преди години когато карах МБенц 190Д имах проблем с теч и ме пратиха на Кюстендил.Тогава ме ужаси работата свършена от официалния представител за България Б С-р
Вместо да ми сложат коркова подложка ми беха навили тефлонова лента ,минах 200км. и потече още повече.Човека го оправи за норматив и се ужаси, мислеше си че съм го правил в някой квартален измислен сервиз.
Обадих се записах си час и пристигнах да почнеме да действаме. Майстора свали всички дюзи и ги провери.Погледна и помпата видя че печата си седи и реши да нея пипа ,виждаха му се малко високи оборотите но като видя климатроника и каза че е нормално ,понеже при вкючване на празен ход товари мотора и ако са ниски ще угасне или няма да работи устойчиво.
Като свали дюзите и ги качи на уреда за тест се ужаси,разпръсквачите бяха почти блокирали.Извади ги с мъка и ги почисти и ги полира със специална паста.Измери ми компресията.Мотора се оказа перфектен.
Оказа се че се съсипват разпъсквачите от "хубавата" нафта която сипваме .Сипвам само от ЛУКОИЛ И ОМВ но явно и там я кръщават.Освем мен дойдеха и един Мерцедес и едно Ауди със същия проблем явно мъката е всеобща.Качи се и пробва не му хареса как върви и пак има регулировки.Накрая сега е все едно съм с червеното И , колата работи и се дърпа ПЕРФЕКТНО.За близо един дообед работа с различните регулировки и диагностика ми излезе към 85 лв. Дадох му ги с кеф защото си свърши работата както трябва.
Майстора работи много съвестно и не ги претупва нещата.Всички ако работеха така щеше да е супер.
След 3-4 месеца ще мести сервиза в Перник .
За който се интересува ето контакти:
гр.Кюстендил ул."Хижата"8 /след джамията третата прека в ляво,минава се покрай един охраняем паркинг и навътре е на едно стреловидно кръстовище е гаража/.
Мобилен 0888 448 088 и 0896 837 083 инж.Георги Николов
НЯМА ДА СГРЕШИТЕ ОПРЕДЕЛЕНО!
Имаше още един колега от форума от Русе или Пловдив беше ,също полозвал неговите услуги и бе много доволен - има го във форума.
Извинявайте ако съм Ви отегчил, мисля че е за добре.
Някой ако кара Венто ТДИ с климатронок след 95 ,нека да драсне едно ЛС да обменим мисли!

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 07 мар 2007 22:59

mobilka понеже си имал проблем с нафтата пробвай да заредиш на EKO-ELDA и после пиши как е. Ще се учудя ако не усетиш разлика, в добрия смисъл разбира се. :wink:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 07 мар 2007 23:02

Малко скъпо според мен, а пък и в Кюстендил, дори и след като /ако/ се премести в Перник, пак е далечко, поне за живеещите в София. :dontknow:

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”