Здравейте!
Ицкам да препоръчам перфектен сервиз за диелови автомобили.Карам Венто 1,9 ТДИ ,96г. от пет дни усетих че има проблем появи се едно леко металическо чукане.Мислех да ходя до София на С Дизел но като прочетох във форума и се отказах.Сетих се че преди години когато карах МБенц 190Д имах проблем с теч и ме пратиха на Кюстендил.Тогава ме ужаси работата свършена от официалния представител за България Б С-р
Вместо да ми сложат коркова подложка ми беха навили тефлонова лента ,минах 200км. и потече още повече.Човека го оправи за норматив и се ужаси, мислеше си че съм го правил в някой квартален измислен сервиз.
Обадих се записах си час и пристигнах да почнеме да действаме. Майстора свали всички дюзи и ги провери.Погледна и помпата видя че печата си седи и реши да нея пипа ,виждаха му се малко високи оборотите но като видя климатроника и каза че е нормално ,понеже при вкючване на празен ход товари мотора и ако са ниски ще угасне или няма да работи устойчиво.
Като свали дюзите и ги качи на уреда за тест се ужаси,разпръсквачите бяха почти блокирали.Извади ги с мъка и ги почисти и ги полира със специална паста.Измери ми компресията.Мотора се оказа перфектен.
Оказа се че се съсипват разпъсквачите от "хубавата" нафта която сипваме .Сипвам само от ЛУКОИЛ И ОМВ но явно и там я кръщават.Освем мен дойдеха и един Мерцедес и едно Ауди със същия проблем явно мъката е всеобща.Качи се и пробва не му хареса как върви и пак има регулировки.Накрая сега е все едно съм с червеното И , колата работи и се дърпа ПЕРФЕКТНО.За близо един дообед работа с различните регулировки и диагностика ми излезе към 85 лв. Дадох му ги с кеф защото си свърши работата както трябва.
Майстора работи много съвестно и не ги претупва нещата.Всички ако работеха така щеше да е супер.
След 3-4 месеца ще мести сервиза в Перник .
За който се интересува ето контакти:
гр.Кюстендил ул."Хижата"8 /след джамията третата прека в ляво,минава се покрай един охраняем паркинг и навътре е на едно стреловидно кръстовище е гаража/.
Мобилен 0888 448 088 и 0896 837 083 инж.Георги Николов
НЯМА ДА СГРЕШИТЕ ОПРЕДЕЛЕНО!
Имаше още един колега от форума от Русе или Пловдив беше ,също полозвал неговите услуги и бе много доволен - има го във форума.
Извинявайте ако съм Ви отегчил, мисля че е за добре.
Някой ако кара Венто ТДИ с климатронок след 95 ,нека да драсне едно ЛС да обменим мисли!
Перфектен сержиз за дизел.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”