течност за чистачки от метро-НИКОГА
течност за чистачки от метро-НИКОГА
вчера си купих течност за чистачки-ароматизирана. най голямата грешка в живота на колата ми
това нещо мирише на чорапите на стар общак на строежите в сл. бряг които не се е пребирал от 2 седмици и не знае какво е това баня камо ли чешма.никога не си купувайте такава.струва 3.66 и е синя, 1.5 литра

- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: течност за чистачки от метро-НИКОГА
Никогаи от Кауфланд-евтините,с метил.Добре,че се сещам отвреме да на време да пусна да върти само вътрешен въздух,че ина почват болки в очите,смъдене и пр...
пак такава, евтина.
Зарежи,англичаните верно са го казали-не съм толкова богат,че да си позволявам да купувам евтино!
пак такава, евтина.
Зарежи,англичаните верно са го казали-не съм толкова богат,че да си позволявам да купувам евтино!
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вчера си купих течност за чистачки-ароматизирана. най голямата грешка в живота на колата ми Laughing това нещо мирише на чорапите на стар общак на строежите в сл. бряг които не се е пребирал от 2 седмици и не знае какво е това баня камо ли чешма.никога не си купувайте такава.струва 3.66 и е синя, 1.5 литра
Споделям твойто мнение - одвратна е
При мен обаче се беше скъсало маркучето и се изливала и там където ми е филтъра за купето . Вервай ми тази кола не я карах само щото ми вунеже ужасно щах да повърна пък да кача некой - срам
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: течност за чистачки от метро-НИКОГА
da__buzz написа:вчера си купих течност за чистачки-ароматизирана. най голямата грешка в живота на колата митова нещо мирише на чорапите на стар общак на строежите в сл. бряг които не се е пребирал от 2 седмици и не знае какво е това баня камо ли чешма.никога не си купувайте такава.струва 3.66 и е синя, 1.5 литра
Сподели марката моля, че преди няколко седмици си купих от там и по описание много прилича, но още не съм сипвал от нея. Ако е толкова кофти, да я хвърлям направо...
- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
teodor6769 написа:Аз досега си купувам някаква еднолитрова разфасовка от Метро всяка есен, нещо от сорта на INSA но немога да се сетя за точната марка и съм много доволен. Доливам казанчето с вода и нито ми е замръзвало нито мирише. Цената беше някъде около 3лв.
Много съм доволен от тая.
Миналата година обаче бая се напивах кат си измия джама

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”