Големи благодарности и поздрави към един "голям" мъж от този и audi форума
-
- Автомобил: Skoda Superb
- Двигател: CDAA 2011
Re: Големи благодарности и поздрави към един "голям" мъж от този и audi форума
Защото съм с Каско с такъв начин за ликвидация. Каското ще си направят регресията
Каското само Експертна оценка ли има ? Няма ли по фактури, възлагателно писмо ? Въпреки, че при регрес са щедри но все пак дано ти покрият целите разходи. Пиши и с издирването и работата на полицията докъде се е стигнало като има резултат. До тук добре , целия клип също ще е интересен. Явно наистина е имало удар и съприкосновение, защото на клипа аз поне не видях нищо освен ошашкване спирачки, засичане но клипа не е пълен и от кофти гледна точка та щом си си в правото бутай докрай нещата.
И качи целия клип да се види цялата ситуация, като си почнал с "А", давай докрай ... може да го смачкаш през youtube. Самият факт, че тоя с Аудито бяга, явно говори за гузна съвест, но все пак е интересно да се види цялата предистория.
Аз съм голям поддръжник и винаги спазвам "ципа", но много се дразня на наглярите, които и мигач не пускат. Поради липса на адекватна полиция, видеоклиповете и публичното порицание са ни единствените способи за някаква реакция, пък била и само за разтоварване на напрежение. Които обаче за плиткоумни самозабравили се имбецили като Тити П. явно не вършат работа ... пак е сниман и пак ще реве по някоя телевизия.
Аз съм голям поддръжник и винаги спазвам "ципа", но много се дразня на наглярите, които и мигач не пускат. Поради липса на адекватна полиция, видеоклиповете и публичното порицание са ни единствените способи за някаква реакция, пък била и само за разтоварване на напрежение. Които обаче за плиткоумни самозабравили се имбецили като Тити П. явно не вършат работа ... пак е сниман и пак ще реве по някоя телевизия.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Сефте... Преди няколко дни един цървул с регистрация започваща с регистрация ЕН... пасат б5.5 син металик се шмугна току под носа ми на дезинфекцията на влизане в БГ на Русе.. Погледнах зад мен, никой няма, погледнах го пак тоя тиквеник отпред .... кое толкова се питам го бави, че е "решил" да ме превари , какво толкова е спестил. Щяхме да се чукнем , тъкмо потеглях ( за непознати там има нещо като светофарна уредба , изчаках колегата пред мен и тръгвах в този момент ) и селяндура отпред с пасата се шмугна под диагонал най-безцеремонно отпреде ми. Спрях разбира се на момента, но ако бях със стария си джип под който и немска овчарка ще мине без да клекне и имах 2 десети от секундата преднина , нямаше да бързам да натискам спирачката. Да видм какво ще обеснява ...
Писнало ми е от тъпанари.
Писнало ми е от тъпанари.
-
- Автомобил: VW Touareg 3.0 TDI 240hp
- Двигател:
Може в конкретния случай да липсва цялото видео, но на всеки ни се е случвало спречкване с подобни индивиди. Това не трябва да се толерира. Аз лично не оставам никога безучастен при подобни изпълнения, без да влизам в подробности, последното беше преди няколко седмици на ремонта на бул. България при Каблешков посока Бояна, тръгваме на зелен светофар, аз съм първи, тариката от лентата за наляво влезе почти перпендикулярно пред мен, дори не съм допускал че на толкова тясно място ще се опита да го направи, и то без мигач, веднага след кръстовището нагоре където са две ленти и е задръстване го настигнах и след няколко нецензурни изречения го попитах - да сляза ли да ти изкарам лоста на мигачите от за*ника, барем като се правиш на по-тарикат от останалите поне да сигнализираш, е не щя. Та така - трябва всички малко повече да се уважаваме на пътя, и винаги единия да отстъпи разбира се, когато правиш нарушение (на всички ни се е случвало) поне бъди малко по-сдържан, пусни си мигача, ако не единия, то другия ще те пусне, но не. Та браво на автора на темата, успех със оправянето на щетите.
-
Е точно за този завой говорим
-
- Автомобил: VW Touareg 3.0 TDI 240hp
- Двигател:
Ха, верно, сега се вгледах по-детайлно, в моя случай платното където сте вие, беше готово, а платното посока центъра южно от Каблешков беше затворено, и целия трафик беше в западното платно на България, но няма значение, ситуацията подобна.
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
dimitar_ak написа:Колега, трябва да си супер "голям" мъж, за да псуваш като каруцар непознат. Да му се правиш на мутра. Да удариш колата му, а после да си плюеш на петите. Поздравявам те! Точно така правят "мъжете".
Колега, това да не е "шалтера" с А8-цата

-
Черно Allroad 2008-a година.
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
И на мен днеска един черен Жип ме освирка че намалих преди ЖП прелез, преди който имаше знак 20км/ч че да не литне колата във въздуха. Черен мерцедес с номер 8989, дали СВ или РА беше не се сещам.
Тоя индивид толкова много бързаше, че после едно камионче правеше задръстване на пътя Велинград посока Пазарджик, последен беше в колоната, изпреварих поне 5-6 коли където имаше възможност и аз който не бързах напреднах доста, а "бързака" понеже никакъв го нямаше зад кормилото последен караше.
После спрях в едно село да си взема картофи и тоя същия видя права и си помисли че е най-бързия на пътя и изцепки всички в населено място сигурно с над 100.
После една алфа от тия смешните с продълговатите стопове правеше задръстване от Труд в посока Кърнаре и при опит да го задмина реши да ми покажи че алфата 2,4 трактор е по кола от голфа, след което така го опуших че явно се вкултори и надявам се повече да не прави така с другите автомобили
Тоя индивид толкова много бързаше, че после едно камионче правеше задръстване на пътя Велинград посока Пазарджик, последен беше в колоната, изпреварих поне 5-6 коли където имаше възможност и аз който не бързах напреднах доста, а "бързака" понеже никакъв го нямаше зад кормилото последен караше.
После спрях в едно село да си взема картофи и тоя същия видя права и си помисли че е най-бързия на пътя и изцепки всички в населено място сигурно с над 100.
После една алфа от тия смешните с продълговатите стопове правеше задръстване от Труд в посока Кърнаре и при опит да го задмина реши да ми покажи че алфата 2,4 трактор е по кола от голфа, след което така го опуших че явно се вкултори и надявам се повече да не прави така с другите автомобили
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”