Джанти за Passat B7
- megaturbo
- Автомобил:
- Двигател:
Джанти за Passat B7
Колеги , от 4дена съм горд собственик на Passat B7 . В момента е със 17” с летни гуми 235/45-17 . Искам да взема за зимата 16” 215/55-16 и джанти . Но! Тези 17” явно имат датчици за налягане и ми излизат на централния дисплей със налягането на всяка гума . Питането ми е , ако взема 16” без датчици ще се побърка ли колата ?
Re: Джанти за Passat B7
Качи снимка на дисплея, най-вероятно си с китайска навигация с приложение TPMS с комплект датчици и WiFi приемник, ако е така няма нищо да стане, просто няма да отчита в приложението. Може да си поръчаш комплект вентили от Али Експрес или някой дилър на местно ниво и да ги направиш и зимните с такива вентили, за да си ползваш екстрата.
- deodriver
- Автомобил: Passat B7 DSG 4motion
- Двигател:
Re: Джанти за Passat B7
Нищо не става,няма проблеми никакви.Аз също съм с 17-ки с датчици и като сложа 16-ките,които са без такива,системата автоматично се изключва и не се показва налягането на дисплея.Не светят никакви лампи за мека гума.Така съм вече 3г. и много се радвам,че немеца го е измислил така,а не като при други модели да се чудиш как да обучиш китайски датчици за зимните гуми.На пролет си слагаш летние 17-ки и отново всичко се показва.