Здравейте. Преди време се обади лагер. Доста карах така докато намеря време да го сменя. След като го смених обаче се появи друг шум който от лагера не се е чувал. Само да поясня лагера виеше страшно силно. Реших че е вътрешно каре макар че маншона беше здрав. Нямаше симптоми на външно. Взех втора употреба понеже не бях сигурен. Почистиха го с бензин сложих нова грес монтирах и никаква промяна. Реших че е от раздатката. Взех си почивка и след два дена в канала я смених. Сложих и ново масло в скоростите понеже на раздатката и скоростите маслото е едно и от пробката на скоростите се пълни и раздатката с масло. Всичко шест без гуми нямаше шум с колата в въздуха. Сложих гумите тръгнах да карам и пак същата работа. Никаква промяна. Ще прикача линк с колата на трупчета с включена 5та. Благодаря ви предварително. https://youtu.be/lAWfODfVSDA
Голф 4 1.8 125к.с 4motion 1998 Проблем с виене от предницата
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 1.8 125к.с 4motion 1998 Проблем с виене от предницата
Какви са ти гумите?
- Ringi4a
- Автомобил: Голф 4
- Двигател: AGN 1998
Гумите са ми 4 еднакви. Чисто нови съм ги купувал.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Мой приятел има магазин за автчасти, седим с него в магазина, пием кафе и си лафим. Влиза една дама и казва:
- Искам предни накладки!
-За каква кола? - пита моя човек.
-За моята - отговаря дамата.
Та и ти така...
Зимни, летни, с какъв грайфер? Много често такъв шум е от гумите.
...................................................
Сега отворих клипа, вчера не искаше. Вземи стетосскоп и по начина от клипа преслучай навсякъде. Шумовете се локализират чудесно.
- Искам предни накладки!
-За каква кола? - пита моя човек.
-За моята - отговаря дамата.
Та и ти така...
Зимни, летни, с какъв грайфер? Много често такъв шум е от гумите.
...................................................
Сега отворих клипа, вчера не искаше. Вземи стетосскоп и по начина от клипа преслучай навсякъде. Шумовете се локализират чудесно.
- Ringi4a
Колата е на трупчета и гумите са в въздуха. Едва ли гума може да вие така че да не можеш да чуеш музиката в колата.
Привет, колега и за много години,
А през цялото време ли вие или в определени случаи само? Като цяло ми се струва, че нещо се е объркало при смяната на лагера.
А през цялото време ли вие или в определени случаи само? Като цяло ми се струва, че нещо се е объркало при смяната на лагера.
- Ringi4a
За много години. През цялото време вие. Не се влияе от завой. Все си мисля че може да е висящия лагер но нищо не се чува от там.Чува се само от вътрешното каре. А проблема не е в него. Не е и в раздатката.Видях колегата по горе е казал за стетоскоп. За това изобщо не се бях сетил.Въпроса остава как ще проверя подвижните части.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”