Ivo_98 написа:Голф 4 2.0 за 3400лв.
Какво ще кажете ? И тази ли е развалина ?
https://www.cars.bg/view.php?id=5fede87 ... 24554bab42
Тъкмо се върнахме с баща ми от Шумен.Колата на външен вид е перфектна особено отвътре.Пръскана е леко на 2 места, но трябва с лупа да гледаш, че да го забележиш.Човекът излезе доста свестен и разреши да я покараме макар и нелегално извънградско.Съединителя отделя много добре, а скоростите са перфектни...влизат както на учебния Голф 5ца на който се учих.Обаче след няколко включвания/изключвания светна лампичката “check engine” като човека успя да я свърже с телефона си и изписваше нещо за въздух в двигателя и проблем със свещите.Не знам до колко е сериозно това и тепърва ще разбера.Колата е със сервизна книжка като най-вероятно е купена от първи собственик.Климатроникът работи както и ел.стъклата и огледалата.С оригиналното радио си е, но иска някакъв код който ще трябва да издиря от някъде иначе не се включва изобщо.Накратко плюсовете са много и реших да рискувам и да я вземем.Стиснахме си ръцете на 3100 заедно с преоза до Варна.Дано да имам късмет и да нямам сериозни проблеми занапред.