За мен лично верния избор е 7,5 отпред и 9J отзад.За 16-ки става въпрос и естествено че са Борбет Тайп А дето всеки продавач на джанти казва : "Аааа тия старите ли бре? то такива няма от много време" Мдааа ама не още си ги произвеждат хората....познай защо Ето ти ги, но тук са 9-ки и отпред А тук са си "нормално"
А ето това ми е тънкия замисъл на мен
Последна промяна от didodi на Чет 08 мар 2007 23:33, променено общо 1 път.
stoqn_gti написа:По въпроса като предложение аз мога да ти дам АTS понеже е ефтина а също така и здрава
Ники, джантите са хубави, не много скъпи и стоят перфектно на колата, но имай в предвид че аз ги махнах защото опираха отзад във веждите. Но ако си решил да слагаш джанти с борд, мисля че ако се изпили малко веждата от вътрешната страна няма да има никакъв проблем
има 8х15 schmidt modern-line...с гума 195/45/15 няма да си познаеш колата..цената на 4бр е 1600лв за теб няма да е толкова.2 пъти по-скъпи от комплект alessio примерно но за разликите се сещаш
gas написа:има 8х15 schmidt modern-line...с гума 195/45/15 няма да си познаеш колата..цената на 4бр е 1600лв за теб няма да е толкова.2 пъти по-скъпи от комплект alessio примерно но за разликите се сещаш
Относно парите, малко работата е като рибата и тигана, дай боже скоро да се сдобия с едно Г4 и затова му търся джанта да ги взимам на едно. Не съм решил още какъв размер ще са, но или 15 или 16. Борбета някаква идея на каква пара е ? Шмит-а има ли капачки някакви или е така. Тези джанти си заслужават парите, наистина...но някак си Борбета ми хваща окото повече особено 9J отред и отзад като на Г2
Г4 на 15 цола е като Г2 на 13. Според мен забрави този вариант. Нещо от 16 ц нагоре. Все пак говорим за лети джанти.
Ами за 16 ки, си приготви м/у 700 и 800 лв за втора употреба и започвай да дебнеш за добра оферта.