Имам следния казус/проблем. Закупих два автомобила от фирма миналата година м. Декември.
Единият успях без премеждия да премина ГТП с него (понеже нямаше валиден), след което преминах през КАТ-Стара Загора, анекс към застрахователя и всичко точно.
Втория обаче - греда. Липсваше малък талон. Отивам на ГТП, оттам ме върнаха - не може без малък талон, колата е с валидна гражданска и голям талон. ОК, размотаване до КАТ два пъти - накрая минах канала, смених талоните на мое име и радостен, карам колата към ГТП... и... греда !!! Не може да премине ГТП заради данъците, защото са платени в софийска община (миналата година м.Юли мисля, че бяха) - за 2020г. Сега ми казаха с големия талон да отида в общината да я зачислят тук (регистрирах я вчера в КАТ - 20.01.), жена ми твърди, че и да отида в местни данъци и такси - това с нищо няма да ми помогне. Защото явно има някакво време, което трябва да мине, за да стане автоматично зачислена колата към старозагорско. А новите данъци още не са излезли за тази година

Поздрави и мерси предварително