Голф МК2 1991г. 1.6 EZ не работи оборотомера
Re: Голф МК2 1991г. 1.6 EZ не работи оборотомера
Тя работата стана много дебела. Смених си бушона и централното със осветление купе и часовника си тръгнаха. Но останових че на обувката на черно/червения кабел идва постоянен + без да съм дал контакт
. Махам 21 ви бушон плюса изчезва. Слагам обувката на място и изчезва искрата
. Пълно мазало. Ще трябва да свиря всичко наред отзад на бушониерата.

Може да имаш допълнителна аларма и ако се бъгне почват номерата! Погледни отдолу над бушониерата да няма някакви кабели , черна кутийка или нещо друго допълнително устройство.Как си с елтехниката ? Някоя схема може ли да ти помогне , ще се справиш ли?
Аларма няма единственият допълнителен кабел боцнат в бошуниерата е за копчето на газовата. Относно Ел техниката, аз съм хладилен техник. Имам си понятие от схеми, но за първи път се ровя из автомобилна инсталация.
П.с. Голфа си го купих с цел хоби за рождения ден на 16.12.2020г. :) (тинейджърска мечта )
П.с. Голфа си го купих с цел хоби за рождения ден на 16.12.2020г. :) (тинейджърска мечта )
Оборотомера вече работи! Причината беше, че предния собственик е имаш проблем с контактния ключ и вместо да смени пакета на ключа е изкарал копче за плаване под волана. Но явно си е нямал идея и е хванал кабела на директния плюс и на стартера.... Смених пакета с оригинален от донор заедно с ключа и покривната пластмаса ( моята беше с дупка за копче ) . И всичко си дойде на мястото.
Благодаря на всички за мненията и съветите !
Благодаря на всички за мненията и съветите !
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Т.е. колата не е знаела, че е запалена, с две думи :)
stefan4o написа:Т.е. колата не е знаела, че е запалена, с две думи :)
Абсолютно !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”