автоматично светване на фарове пасат б6 без допълнителни мод
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: автоматично светване на фарове пасат б6 без допълнителни мод
идеята ви за тези за мъгла е супер,защото от постоянното светене на къси или дълги дори намалени изгарят рефлекторите на фаровете и когато ви трябват през нощта нищо не се вижда
- Piqndurnik
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: CBAB 2010
Аз, още като взех колата, сложих дневни конкретно за B6 и с Е-знак.
Понеже в рецензиите като слабост много хора посочваха лошо уплътнение на управляващия модул, аз го сложих в едно найлоново пликче и го стегнах с ластици. В двигателния отсек няма ултравиолетови лъчи, така че стареенето на полиетилена е минимално. Работят вече осма година (над 200 000км).
Понеже в рецензиите като слабост много хора посочваха лошо уплътнение на управляващия модул, аз го сложих в едно найлоново пликче и го стегнах с ластици. В двигателния отсек няма ултравиолетови лъчи, така че стареенето на полиетилена е минимално. Работят вече осма година (над 200 000км).
- geshat
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMR 2006
dispatch написа:При мен фара с лупа (не би-ксенон) е Н7/Н7, т.е. на дългите е Н7, а не Н1. При мен цокъла на фара за мъгла е 9006/НВ4... не е 9005.
абсолютно си прав. за дългите гадаех (на поло са Н1), а 9006 и 9005 ги бъркам постоянно.
- geshat
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMR 2006
tdi fen написа:идеята ви за тези за мъгла е супер,защото от постоянното светене на къси или дълги дори намалени изгарят рефлекторите на фаровете и когато ви трябват през нощта нищо не се вижда
А, като си с ксенон сърце те боли да го оставиш да свети в ясен ден: едно, че почти не се вижда (а идеята на дневните е да те виждат); второ, че цената на крушката бие всички други видове крушки; трето, че за смяната на крушка разглобяваш цялата предница