Здравейте! Миналата година ноември месец се разделих с голямата ми любов черния "КR" и от тогава се оглеждам за хубава 2ка GTI.
Попадна ми в полезрението червено "PB" 112коня 1991-ва година, още на снимките го харесах много и реших да отида да го видя.
Колата се оказа, че е внесена от Испания 2009-та година без сериозни ръжди и удари по купето, има малко ръжди по предните врати, но не е болка за умиране.
Като цяло беше в доста добро състояние и близко до оригиналния му вид, имаше тук там натиснато. Хареса ми че няма шибидах, тавана не е разлепен, а и така ще избегна
неприятните течове от запушените канали. Никога не е виждала газ. Първата ми двойка коята имам с оригиналната голф топка - голям кеф! Салона също е доста добър,
като нормалните болежки на бордовете на предните седалки са налични и няколко дупки от цигари. Има си и сервизните книжки и двата оригинални ключа.
На оригинална боя е, но акрила е изгорял непоправимо, дори на част от тавана липсва до заводския бял грунд.
Имаше проблеми с таблото - оборотомера работеше от време на време, чистачките спираха посредата на стъклото, скоростния лост е тунингован като е одрязан,
задната чистачка беше от друга кола, пасажерската ел.машинка не работи, предната и задната табелки GTI бяха боядисани в червено, при първо палене колата изпушва синьо - предполагам
е за гумички на клапаните. Вече мина КАТ и си е на мое име, возя се вече 600км. Ще гоня напълно оригинален сток вид, с 15ки BBS RA, да видим до къде ще я докарам.
И разбира се малко снимки на самата кола.
Поздрави!
Red Golf II GTI 8V 1991
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Red Golf II GTI 8V 1991
Последна промяна от negodnika на Вто 16 ное 2021 10:12, променено общо 1 път.
- Ник никишето
- Автомобил: Golf G60
- Двигател: Pg 1990
Re: Red Golf II GTI 8V 1991
Айде поредния проект стартира . Изглежда много добре късмет и следя темата
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Супер, да ти е честита и само напред!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Много е як голфа! Успех!
- kazakstaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Много добър екземпляр, поздравления! В добри ръце е попаднала, успех и нека те радва!
- negodnika
- Контакти:
Благодаря, момчета!
Още първия ден, изчистих предната табелка от червената боя и си дойде на точното място. Взех му нови чистачки и смених моторчето на чистачките, вече работи както трябва.
Търсих оригиналните капачки за 14-ките и един истински фен ми подари. :) Ако някой продава от червените табелки GTI за лайстните, едната ми лиспва. Също и BBS RA 15" си търся, има няколко оферти но са на доста дебела цена, а ще им трябва и боя.
Още първия ден, изчистих предната табелка от червената боя и си дойде на точното място. Взех му нови чистачки и смених моторчето на чистачките, вече работи както трябва.
Търсих оригиналните капачки за 14-ките и един истински фен ми подари. :) Ако някой продава от червените табелки GTI за лайстните, едната ми лиспва. Също и BBS RA 15" си търся, има няколко оферти но са на доста дебела цена, а ще им трябва и боя.
- Ник никишето
Табелки бол , ела ще ти дам за жалост е за боя
Аз се подвизавам в Дружбай звънкаш и ще ти дам 0988379623
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Поздравления, колега.
И аз търся такива капачки, но на никой не му се продават. Може и да са с опадала боя, нямам претенции вече.
И аз търся такива капачки, но на никой не му се продават. Може и да са с опадала боя, нямам претенции вече.
- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Поздравления колега,много хубава придобивка в доста добро състояние.Ще следя развитието на колата.
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
Поздравления за GTI-то.Колата изглежда много свежа,само да те радва.MK2 GTI/GTD не остаряват.
- negodnika
- Контакти:
Благодаря, отново!
Супер, ще ти се обадя тези дни, виждали сме се преди идвах с черната двойка. :)
И още забавления:
Ник никишето написа:Табелки бол , ела ще ти дам за жалост е за боя
Супер, ще ти се обадя тези дни, виждали сме се преди идвах с черната двойка. :)
И още забавления:
- ogogin
- Автомобил: Vw Golf MKV
- Двигател: BWA
Честита придобивка!
Би ли споделил с какво и как направи накрайниците на ауспоха в такъв хубав вид? При мен също има петна ръжда и много ме дразнят!
Би ли споделил с какво и как направи накрайниците на ауспоха в такъв хубав вид? При мен също има петна ръжда и много ме дразнят!
- negodnika
- Контакти:
Ами решението за сега е временно, минах ги със суха шкурка 500, след което намазах самите язви с ръждопреобразувател на WURT на водна основа, които спира ръждата, а там където е имало потъмнява, мислех да лакирам след това, но ще трябва да го сваля изцяло за да стане като хората.
- Ник никишето
Може да сме се виждали , но аз работя с много хора като се видим сигурно ще се сетя . Аз вечер съм в дружба през деня съм близо до НИМ може си я сложа в джоба и каде ти е удобно да минеш
- negodnika
- Контакти:
Ник никишето написа:Може да сме се виждали , но аз работя с много хора като се видим сигурно ще се сетя . Аз вечер съм в дружба през деня съм близо до НИМ може си я сложа в джоба и каде ти е удобно да минеш
Благодаря за табелката!
stefan4o написа:Поздравления, колега.
Търсиш капачки за джантите или GTI табелките, не разбрах :) Капачки се продават по групите, табелките са трудни за намиране.
И още някоя придобивка.