Малко да вдигнем прахта от темата Търся въпросното digifiz табло. Мисля да го монтирам в golf 3. Нека ако някой има оферти за такова табло нека да пише на ЛС, с букси и без
Здравейте! Интересува ме някой дали е измервал каква е дължината на оригиналния кабелния сноп, от буксите на бушонното табло, до буксите на дигиталния килоетраж, за CE2 инсталация. Ще използвам инсталацията от обикновен километраж за да сложа буксите за дигиталката, но нямам възможност да го правя на място.
На дигиталката би трябвало да е по къс, понеже буксите са от ляво а на аналоговия километраж доло в дясно. Освен това снопът които ще ползвам за донор е от ибиза абф.
Колеги, някой по запознат с дигиталките ако може да каже, защо при тест моята първо показва 14к км и след това остава на 0 нормално ли е или има проблем. Дигиталката е от кола с CE1 инсталация.
Да при мен се случи това , средния ми разход показва 0 или 0.2- 0.3 и все е някъде там . Проверих маркучлето за вакума от колектора към таблото чрез засмукване и е здраво . Не знам какво друго може да е . Другия вариант е мястото където влиза маркучлето в самото табло има една малка платчица . Не съм го разглобявал защото е капсуловано и не посмях . Още повече , не ми е толкова важно .