Е такава Лада бих карал
Руска кола за 2 млн. долара показват в Женева
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
може в военната промишленост да са номер 1 , но в автомобилостроенето само пари за нищо, като се замисли човека те дори нямат собствен двигател - този на колата за 2милиона четох че била с двигател на БМВ - който се слагал на волга V12 - да измислят нещо собствено да се фукат, а те.........................
и 2 милиона-такава кола и аз мога да направя за 500хил, единственото нещо което са измислили и пак са чули или видели от някъде - като правили(взаимствали) жигулата от фиат124 са качили в главата разпределителния вал - и доттам, ебати имат техника за борба с извънземни един двигател с вътрешно горене не могат да направят, пък чак 2 милиона

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
trunner написа:За мен руското си е руско - никога няма да успеят да догонят конкуренцията! Та ако ще и за 12млн кола да направят!
Склонен съм да се "заям"...русия не страда от липса на техническа мисъл, а по скоро от стабилна икономика...лека полека ще нацелят нуждите и ще завладеят източните пазари и тогава ми се струва че могат и да задминат някои от по именитите си конкуренти...
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:trunner написа:За мен руското си е руско - никога няма да успеят да догонят конкуренцията! Та ако ще и за 12млн кола да направят!
Склонен съм да се "заям"...русия не страда от липса на техническа мисъл, а по скоро от стабилна икономика...лека полека ще нацелят нуждите и ще завладеят източните пазари и тогава ми се струва че могат и да задминат някои от по именитите си конкуренти...
Много си Прав !!!!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”